Επιτυχής η διοργάνωση του 6ου Ιφιγένεια Cup από τον Σκοπευτικό Όμιλο Ορεστιάδας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 23 Ιουνίου το 6ο ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ CUP. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην επέτειο ίδρυσης της πόλης και έχει πάρει την ονομασία του από το σύμβολο του Δήμου Ν. Ορεστιάδας, την ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ.  O επετειακός αυτός αγώνας πρακτικής σκοποβολής IPSC ήταν επιπέδου Lvl IΙ.

Όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου, ο Σκοπευτικός Όμιλος Ορεστιάδας είναι ένα παράδειγμα εθελοντισμού.  «Ο Όμιλος μας στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στη συμμετοχή και τη προσφορά των εθελοντών / μελών, οι οποίοι εκπαιδεύονται και προσφέρουν την εργασία τους με την εποπτεία και υποστήριξη των παλαιότερων». 

Τα μέλη του αφιερώνουν προσωπικό χρόνο ώστε το σκοπευτήριο του Ομίλου στο Νεοχώρι Ν. Ορεστιάδας να είναι ένα στολίδι του αθλητισμού και της πόλης, ένας πόλος έλξης αθλητικού τουρισμού κι ένα σημείο συνάντησης των φίλων της πρακτικής σκοποβολής IPSC.

Ο αγώνας δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί χωρίς την προσωπική εθελοντική εργασία του προέδρου Κωνταντίνου Γκαϊντατζή και των μελών του Σκ.Ο.Ορ., οι οποίοι με συστηματική προσπάθεια προετοίμασαν και διαμόρφωσαν το σκοπευτήριο, ώστε οι σκοπευτές/συμμετέχοντες να απολαύσουν έναν αγώνα ασφαλή, καλοστημένο και άρτια οργανωμένο. 

«Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη του  Σκοπευτικού Ομίλου Ν. Καβαλάς, της Ε. Λ. Π. Σ. (Θες/νίκης), του Σκοπευτικού ομίλου «ΑΡΤΕΜΙΣ» Σερρών, του Σκοπευτικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης, του σκοπευτικού τμήματος ΜΓΣ Εθνικού Αλεξ/πολης, ΣΑΡΙΣΑ, καθώς και τους σκοπευτές από τη γειτονική Βουλγαρία, που μας τίμησαν για άλλη μια φορά με τη συμμετοχή  τους. Ευχαριστούμε  τον κο. Σταυρακίδη Κων/νο, που ανταποκρίθηκε υπεύθυνα και με επιτυχία στο ρόλο του Αγωνάρχη, τους κριτές σταδίων και τη γραμματεία του Σκ.Ο.Ορ για την ασφαλή και ομαλή διεξαγωγή του 6ου IFIGENIA CUP. Τέλος, να ευχαριστήσουμε τον Δήμαρχο Ν. Ορεστιάδας κο. Βασίλη Μαυρίδη και τον Αντιδήμαρχο τεχνικής υπηρεσίας κο. Γιάννη Περιστεράκη που είναι δίπλα μας με κάθε δυνατό τρόπο», επισημαίνει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Ο αγώνας έληξε με απονομές στους νικητές / αθλητές των κατηγοριών production, production senior, production super senior,  production ladies, production junior, standard, standard super senior, open, team production, team standard.

Στόχος του Σκ.Ο.Ορ. είναι να προσελκύει και να διατηρεί τα μέλη του γιατί «αν δεν υπάρχουν μέτοχοι στη χαρά, είναι φλόγα που σβήνει»(Αλφονς ντε Λαμαρτιν). Ραντεβού στον επόμενο αγώνα…