Ενδιαφέρον από Εθνικό, Δόξα και ομάδες της Νοτίου Ελλάδας για τον Κυριάκο Κετσιεμενίδη

Αρκετές προτάσεις έχει το τελευταίο διάστημα ο προπονητής του Νέστου Χρυσούπολης Κυριάκος Κετσιεμενίδης, μετά την εκπληκτική πορεία της καβαλιώτικής ομάδας στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής όπου έχασε την άνοδο στα μπαράζ ανόδου.

Η αβεβαιότητα που υπάρχει ακόμα στον Νέστο φαίνεται ότι προβληματίζει τον 40χρονο Ξανθιώτη προπονητή, που είχε κάποιες νύξεις από ομάδες της περιοχής όπως η Δόξα Δράμας και ο Πανσερραικός που ωστόσο έκλεισε τον Νίκο Νεντίδη.

Ωστόσο η φήμη του έφτασε και στη Νοτιο Ελλάδα καθώς σύμφωνα με πληροφορίες κυκλοφόρησε το όνομά του σε ορισμένες ομάδες (μια νησιωτική και μια ομάδα από Πελοπόννησο) που θα αγωνίζονται στην νέα Γ’ Εθνική.

Ενδιαφέρον έστω και φιλολογικό υπήρξε και από ιστορικές ομάδες των Αθηνών που στο παρελθόν αγωνίστηκαν στην Α’ Εθνική, όπως είναι ο Ιωνικός και το Αιγάλεω, οι οποίες ωστόσο έκλεισαν προπονητές, με τον Ξανθιώτη κοουτς, να έχει προταθεί και στον ιστορικό Εθνικό Πειραιώς.

Επίσης ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να συνεχίσει σε ομάδα επαγγελματικής κατηγορίας ως βοηθός ή προπονητής σε ομάδα νέων που του έχει κάνει πρόταση. Όλα αυτά όμως πάντα υπό την προϋπόθεση ότι δεν θα υπάρξει θετική εξέλιξη στο προσεχές διάστημα με τον Νέστο.