Με το γνωστό σλόγκαν «Όλη η πόλη μια ομάδα» κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του νέου Πανθρακικού

Με σλόγκαν «Όλη η πόλη μία ομάδα» ο Πανθρακικός κυκλοφόρησε τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2019-20, στην οποία έχει θέσει πρωταγωνιστικούς στόχους.

Η ομάδα της Κομοτηνής προσπαθεί να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο και κυρίως να αναθερμάνει τις σχέσεις του με το φίλαθλο κοινό της περιοχής, που είχε δώσει τεράστια ώθηση στις διαδοχικές ανόδους της δεκαετίας του 2000.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Πανθρακικού «η ομάδα μας  πραγματοποιεί νέα προσπάθεια με στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣ Θράκης αλλά κυρίως της δημιουργίας εκ νέου του πυρήνα φιλάθλων, ο οποίος είχε δώσει στην ομάδα μας τη δυναμική και την ώθηση για να πετύχει όσα έγιναν όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Και επειδή ομάδα χωρίς κόσμο δεν έχει λόγο να υφίσταται, καλούμε όλους τους Κομοτηναίους και μη, να στηρίξουν την προσπάθεια μας αγοράζοντας τις κάρτες διαρκείας. Η δυναμική παρουσία του κόσμου θα δώσει σε όλους μας την δυναμική που χρειαζόμαστε για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας! 

Ενωμένοι, συσπειρωμένοι, με την φλόγα να καίει δυναμικά στα στήθη όλων μας, ο Πανθρακικός είναι εδώ και ετοιμάζεται για νέα μεγάλα ταξίδια! Ραντεβού στο ΔΑΚ».

Σημεία πώλησης Εισιτηρίων Διαρκείας:

1) «Το Ραχάτι» , Ηροδότου 5 

2) Μεσιτική Εταιρεία Ακινήτων «Λεφόγλου Μπασδάνη –Σακάρης ΙΚΕ» , Ορφέως 32

Επιπλέον όλα τα μέλη της Διοίκησης διαθέτουν Εισιτήρια Διαρκείας