Το ευχαριστώ του Φάνη Παπαδάκη

Μπορεί ο συνδυασμός ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ του Μελισσόπουλου να μην μπόρεσε να περάσει στον β’ γύρο, ωστόσο οι άνθρωποι του αθλητισμού που ήταν στην παραταξη αυτή τα πήγαν αρκετά καλά.

Έτσι μετά τον Πάνο Σταυρακάρα που βρέθηκε στην ο πρώτη θέση και ο παράγοντας της Ασπίδας Ξάνθης εκπαιδευτικός Φάνης Παπαδάκης τα πήγε πολύ καλά και εκλέχτηκε στο δημοτικό συμβούλιο.

H ανάρτηση του Φάνη Παπαδάκη: ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Μετά την ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων από το Πρωτοδικείο Ξάνθης, θέλω να ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ, πρωτίστως, τις συναδέλφισσες και τους συναδέλφους μου και στη συνέχεια τις φίλες και τους φίλους που πίστεψαν σε μένα και μου έκαναν τη μεγάλη τιμή να με επιλέξουν με την ψήφο τους να συμμετέχω για πρώτη φορά στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ξάνθης, ανάμεσα σε πλήθος άξιων και ικανών συνυποψήφιων μου, με τον συνδυασμό ΞΑΝΘΗ για ΟΛΟΥΣ.
Σ’ αυτή την καινούρια πρόκληση, επιθυμώ να προσφέρω τις υπηρεσίες μου με μεγάλη ευθύνη, με απόλυτη εντιμότητα και διαφάνεια, όπως έκανα πάντα, με στόχο τη συνεργασία και τη σύνθεση για το καλό και την πρόοδο της πόλης μας.