Ιστορικό διπλό ματς Τουρκίας – Ελλάδας προγραμματίστηκε στην Αδριανούπολη

Αγώνας ανάμεσα στις Εθνικές Ομάδες Ελλάδας και Τουρκίας σε άντρες και γυναίκες προγραμματίστηκε για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο στην Ανδριανούπολη, για την πρώτη ιστορική μάχη ράγκμπι ανάμεσα στα δύο κράτη.

Οπως αποκαλύπτει το sportsfeed, η ελληνική ομοσπονδία και η τουρκική ομοσπονδία της ράγκμπι λιγκ συμφώνησαν να διεξαγάγουν δύο ιστορικούς αγώνες στις 14 Σεπτεμβρίου στο στάδιο Aysekadin Yerleskesi Futbol Stadium της Ανδριανούπολης στην Τουρκία. Πρώτα θα γίνει ο αγώνας των γυναικείων ομάδων ενώ αργότερα των ανδρών, με όλους του παίκτες από τους αντίστοιχους εγχώριους αγώνες.

«Έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος στις περιοχές τα τελευταία χρόνια και αυτή είναι η πρώτη φορά που τα δύο έθνη θα έρθουν αντιμέτωπα. Στις γυναίκες, πηγαίνουμε σαν αουτσάιντερ αφού τώρα ξεκινάμε το ταξίδι μας αλλά στους άνδρες θα γίνει ένας πολύ καλός αγώνας. Είναι πολύ σημαντικό να παίξουμε καλά σε αυτό τον αγώνα ώστε να μπορέσουμε να έχουμε το κίνητρο για τους αγώνες πρόκρισης του παγκοσμίου κυπέλλου που θα αντιμετωπίσουμε την Σκωτία και τη Ρωσία το Νοέμβριο» δήλωσε ο Γιώργος Στυλιανός, πρόεδρος της ελληνική ομοσπονδίας ράγκμπι λιγκ.