ΕΠΣ Θράκης: «Αποχαιρέτησε» την Αναγέννηση Παγουρίων ο «Μπορμπόκης»!

Τον πάγκο της αγαπημένης του Αναγέννησης Παγουρίων αποχαιρέτησε ο προπονητής για χρόνια της ομάδας Μεμέτ Μεμέτ.

Ο «Μπορμπόκης» όπως τον φωνάζουν όλοι στο νομό για επαγγελματικούς λόγους μετά από 4 σερί σεζόν από την επανασύσταση της ομάδας με άνοδο στην Α’ κατηγορία και αξιοπρεπείς πορείες της 2 τελευταίες σεζόν αποτελεί παρελθόν από την Αναγέννηση. Ο Μεμετ αγωνίστηκε κυρίως ως κεντρικός αμυντικός αρχικά στην Αναγέννηση Παγορίων, 15 σεζόν στο Ν. Σιδηροχώρι και 4 στον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, ενω ήταν 2 χρονιές προπονητής στο Μεγάλο Δουκάτο.

Η αποχαιρετιστήρια ανακοίνωση του Μεμέτ: Μια διαδρομή αρκετών χρόνων έφτασε στο τέλος της. Λόγω των επαγελματικων μου υποχρεώσεων δεν θα μπορέσω να συνεχίσω στην ομάδα που τόσο αγάπησα και της εύχομαι πάντα επιτυχίες. Όλα αυτά τα χρόνια πιστεύω πάλεψα με όλες μου δυνάμεις για το καλό της ομάδας που αγάπησα και αγαπώ. Δεν ήταν εύκολα συνάντησα πολλές δυσκολίες άλλα ποτέ δεν τα παράτησα. Νομίζω ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, όπως κάθε καλό έχει και ένα τέλος

Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα τον πρόεδρο Χρήστο Σταθάκη για την στήριξη του τόσα χρόνια. Όλους τους ποδόσφαιριστες που συνεργάστηκα τόσα χρόνια και νιώθω τυχερός που γνώρισα τέτοια καταπληκτικά παιδιά.

Τους εύχομαι πρώτα υγεία και ότι άλλο και αν κάνουν στη ζωή τους καλή επιτυχία, δεν θα τους ξεχάσω ποτέ. Και τέλος να ευχηθώ υγεία και καλό καλοκαίρι σε όλους τους παράγοντες και ποδόσφαιριστες όλων τον ομαδων.