Επιβεβαίωσε ο πρόεδρος του Εθνικού το (σοβαρό πλέον) ενδεχόμενο μη καθόδου στην επόμενη Volley League

Ο επανεκλεγείς πρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Αυγερινός Μεσινέζης επιβεβαίωσε με δηλώσεις που έκανε στην Δέλτα Τηλεόραση το σοβαρό ενδεχόμενο που υπάρχει πλέον για την μη κάθοδο του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο νέο πρωτάθλημα της Vollley League, όπως αποκάλυψε στα μέσα της εβδομάδας το ThrakiSportS.

Δέκα ακριβώς μέρες πριν την κρίσιμη γενική συνέλευση της 19ης Ιουνίου, ο Αυγερινός Μεσινέζης κρούει τον κώδωνα του κινδύνου και καλεί τον κόσμο του βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης να συστρατευθεί στην προσπάθεια που γίνεται ώστε να συνεχίσει ο Εθνικός να μετέχει στην Α1 όπως όλα αυτά τα χρόνια.

«Μόνη της η ομάδα δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες συμμετοχής στην Α1 κατηγορία, με δεδομένες τις συνθήκες που επικρατούν», επισημαίνει ο Μεσινέζης, ο οποίος διευκρίνισε στις δηλώσεις του ότι δόθηκε παράταση περίπου 40 ημερών στον ορισμό νέου ΤΑΑ για να κλείσει η χρονιά και να γίνουν συζητήσεις με ανθρώπους που πιθανόν ενδιαφέρονται για να αναλάβουν τις τύχες του Τμήματος Αμοιβομένων Αθλητών Πετοσφαίρισης.

«Τα τελευταία δυο χρόνια έγινε μεγάλο συμμάζεμα στα οικονομικά, αλλά αυτό είχε και κόστος αφού δεν υπήρχε μπάτζετ για ενίσχυση του ρόστερ. Καταφέραμε να παραμείνουμε στην Κατηγορία αλλά αυτό δεν αρκεί. Θέλω οι άνθρωποι του βόλεϊ της Αλεξανδρούπολης να δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Είμαστε σε κρίσιμη καμπή. Θέλουμε και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε το βόλεϊ στην Α1, αλλά δεν εξαρτάται μόνο από εμάς. Ευχαριστούμε τον κόσμο, τους επιχειρηματίες και τον Δήμο για την μέχρι τώρα βοήθεια, αλλά με μόνο τις δικές του δυνάμεις ο Εθνικός είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει την ομάδα στην Α1», είπε ο Μεσινέζης.

Ο πρόεδρος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης δήλωσε ακόμα ότι η γενική συνέλευση της 19ης Ιουνίου είναι κομβικής σημασίας για τον Εθνικό. «Θα κριθούν πάρα πολλά για τη επιβίωση και το μέλλον του βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη», λέει ο Μεσινέζης, χωρίς πλέον να αποκλείει ακόμα και το χειρότερο σενάριο για την ιστορική ομάδα, που από πολλούς χαρακτηρίζεται ως «καμάρι της πόλης»…