Πιθανή η μη κάθοδος του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο νέο πρωτάθλημα της Volley League

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την έκτακτη γενική συνέλευση του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που θα έχει ως μοναδικό θέμα συζήτησης τον ορισμό νέου ΤΑΑ ενόψει του σχεδιασμού της νέας σεζόν.

Υπενθυμίζεται ότι για να κερδηθεί χρόνος αυτό είχε αποφασιστεί να γίνει στην τακτική γενική συνέλευση που διεξήχθη προ μηνός και συνοδεύθηκε από τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου ΔΣ στον ιστορικό σύλλογο. Ωστόσο δεν υπήρχε ακόμα απολογισμός από το απερχόμενο ΤΑΑ και μοιραία, δόθηκε παράταση.

Κοινή είναι η πεποίθηση ότι ο Αντώνης Χατζησταύρου δύσκολα θα συνεχίσει στην προεδρία του ΤΑΑ, καθώς άλλωστε είναι πολλές οι κατηγορίες σε βάρος του για την απουσία του την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Απόντα ήταν όμως και τα περισσότερα άλλα μέλη του ΤΑΑ, πλην του δραστήριου Αντώνη Τελόπουλου που λόγω επαγγελματικών ενασχολήσεων ωστόσο με την δημοσιογραφία, δεν έχει τον απαραίτητο χρόνο να τρέξει το τμήμα με την έντονη δραστηριότητα που το έκανε μέχρι πριν μερικούς μήνες. Για τον λόγο αυτό ο τελευταίος δεν θέλησε καν να είναι υποψήφιος στις εκλογές του Ερασιτέχνη, όπου είχε ρόλο αντιπροέδρου του ΔΣ την προηγούμενη τριετία.

Η νέα διοίκηση μετά το κλείσιμο όπως φαίνεται της εκκρεμότητας για την ανάδειξη εφόρου στο ποδοσφαιρικό τμήμα, στρέφει πλέον την προσοχή της στην αναζήτηση διοικητικών στελεχών αλλά και επενδυτών για το επαγγελματικό τμήμα πετοσφαίρισης. Τα χρέη τρέχουν, οι διακανονισμοί με αρκετούς παίκτες δεν έχουν γίνει ακόμα ενώ την ίδια στιγμή προκύπτουν νέα… φιρμάνια από την τρέχουσα χρήση, ζητήματα που αναμένεται πάντως να έχουν ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες που μεσολαβούν ως την Γενική Συνέλευση.

Πάντως, όπως λένε άνθρωποι που γνωρίζουν τις καταστάσεις, δεν θα πρέπει καθόλου να αποκλείεται το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη Γενική Συνέλευση να μην οδηγήσει στον ορισμό ΤΑΑ αν δεν υπάρξει ενδιαφερόμενο σχήμα. Αν συμβεί αυτό, τότε όλες οι αρμοδιότητες του βόλεϊ θα περάσουν στον Ερασιτέχνη (τώρα ακόμα και οι ακαδημίες λειτουργούν υπό το ΤΑΑ μετά την σχετική περσινή απόφαση) και αυτό μοιραία θα σημαίνει ότι η ομάδα ΔΕΝ θα αγωνιστεί στην επόμενη Volley League αλλά σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, που δεν αποκλείεται να είναι και αυτό της ΕΣΠΕΘΡ!

Σε κάθε περίπτωση, ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης μπορεί αγωνιστικά να εξασφάλισε την τελευταία στιγμή στα πλέι άουτ με την ΑΕ Κομοτηνής την παραμονή του στην Α1 Ανδρών, αλλά την δεδομένη στιγμή δεν θα πρέπει να θεωρείται καθόλου δεδομένη η παρουσία του σε αυτήν. Η ανακοίνωση για τον ορισμό της νέας ΓΣ έχει ως εξής:

«Ο πρόεδρος και το ΔΣ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης καλούν όλα τα μέλη του Εθνικού στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19/6 και ώρα 7μ.μ. στο Εμπορικό Επιμελητήριο με θέματα:

Απολογισμός ΤΑΑ

Ορισμός ΤΑΑ για την καινούρια αγωνιστική χρονιά»