Super League: Ενδιαφέρον της Ξάνθης για τον Αλέξανδρο Νικολιά του ΠΑΣ Γιάννινα

Ένας από τους λίγους παίκτες που διακρίθηκαν με τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα την σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν ο Αλέξανδρος Νικολιάς.

Ο 24χρονος μέσος είχε μια «γεμάτη» χρονιά (29 συμμετοχές – 3 γκολ) και παρά το υποβιβασμό της ηπειρωτικής ομάδας στη δεύτερη κατηγορία, ο ίδιος κατάφερε να διατηρήσει την μετοχή του σε καλά επίπεδα στο εγχώριο χρηματιστήριο.

Μπορεί το συμβόλαιό του με τον ΠΑΣ να ολοκληρώνεται στις 31 Δεκεμβρίου 2020, ωστόσο μην ξεχνάμε πως στον «Άγιαξ της Ηπείρου» όλοι οι παίκτες (και τα συμβόλαιά τους βεβαίως, βεβαίως) περνούν από στάδιο επαναξιολόγησης.

Το γεγονός ότι η ομάδα δεν θα ανήκει στα μεγάλα σαλόνια ήδη προκαλεί ανακατατάξεις. Την Τετάρτη (5/6) ανακοινώθηκε η λύση της συνεργασίας με τον Αλέκη Μιχαήλ, παρά το γεγονός πως οι δύο πλευρές δεσμεύονταν με συμβόλαιο και για τη νέα σεζόν.

Εφόσον ο Νικολιάς βαδίσει στα χνάρια του Μιχαήλ και περάσει την πόρτα της εξόδου στον ΠΑΣ, «τότε η Ξάνθη θα είναι μία από τις σουπερλιγκάτες ομάδες που θα κάνει κίνηση για την απόκτησή του», σύμφωνα με πληροφορίες που μεταφέρει ο Κώστας Πλιάτσικας στο sdna.

Ο ίδιος αναφέρει ότι «στην ομάδα της Θράκης διατηρούν πολύ καλό report για τον παίκτη του ΠΑΣ και είναι μία από τις εγχώριες περιπτώσεις που βρίσκεται ψηλά στην (ελληνική) ατζέντα τους, με τον…αστερίσκο της αποδέσμευσής του από την ομάδα των Ιωαννίνων».

Κακές γλώσσες λένε πάντως ότι το τελευταίο δεν θα είναι δύσκολο να συμβεί, με λίγη βοήθεια από το… «Μακεδονία Παλάς», που αποτελεί και μεγάλο χορηγό του πρωταθλήματος που διαφημίζεται στις επίσημες ιστοσελίδες και των δύο επαρχιακών συλλόγων που συνδέουν τη μία άκρη της Εγνατίας Οδού με την άλλη…