Η μόδα με τους πορτιέρο – φορ συνεχιζεται στην Θράκη! Σκόραρε και ο Πριτσίδης

Μπορεί ο Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων έστω και στο φινάλε του πρωταθλήματος να υποβιβάστηκε στην Β’ κατηγορία μετά την νίκη της Ξυλαγανής επί των Προσκυνητών, ωστοσο το γεγονός ότι σκόραρε και πάλι τερματοφυλακας έστω για λίγο έφερε χαρά στο στρατόπεδο των Αγίων.

Σκόρερ δεν ήταν ο Εφτούν Μπουτσακτσή που ως φορ αγωνίστηκε και σκόραρε στον προηγούμενο αγώνα της υποβιβασμένης και με ελλείψεις ομάδα της Βιστωνίδα Κοπτερού.

Ο Εφτούν αγωνίστηκε στην φυσική του θέση αφού η ομάδα του κατλεβηκε στον Πολύανθο όπου έγινε ο αγώνας με 11 μόλις παίκτες, με τον Σπάρτακο αν και προηγήθηκε 2 φορές να μένει στο 2-2 και να υποβιβάζεται αφού ήθελε νλικη δικη του και θετικό αποτέλεσμα των Προσκυνητων κατι που δεν έγινε.

Ωστόσο στο 60′ ο τερματοφύλακας Φώτης Πριτσίδης μπήκε στην θεση του σκόρερ Βουτσά μπαίνοντας ως επιθετικός φορώντας το νούμερο 16 και στο 80′ με σουτ σκόραρε για πρωτη φορά στην καριέρα του κανοντας το 1-2 αγωνιζόμενος για πρώτη φορά εκτος των γκολποστ. Μάλιστα είχε και δοκάρι στο φιναλε της αναμέτρησης με το σκορ να ειναι την στιγμλη εκείνη στο 2-2.

Ο 19χρονος πορτιερο ξεκίνησε την καριέρα του από τον Σπάρτακο Αγ. Θεοδώρων, ενώ έχει αγωνιστεί ακομα σε Ορφέα Ξυλαγανής, ΑΟ Μεσσούνης, για ένα φεγγαρι στην Δόξα Δράμας, στην Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου στην Γ’ Εθνικη και πέρυσι στην ομάδα της Μεσσούνης.

Θυμίζουμε ότι το νέο έτος αναγκαστικά λόγω των πολλών ελλείψεων, πολλοί κήπερ αγωνίζονται ως επιθετικοί και μάλιστα σκοράρουν, αφού μετά τους Μπινόπουλο και Βογιατζή του Εθνικού Αλεξανδρούπολης, σκόραραν οι Συριτούδης του Ορφέα Σοφικού και Δογάνης της ΑΕΚ Έβρου, αλλά και ο Εφτούν Μπουτσακτσή της Βιστωνίδας Κοπτερού.