Απέτυχε να εκλεγεί στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης η αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού!!!

Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι σύμφωνα με τα ανεπίσημα αποτελέσματα της σταυροδοσίας στον Δήμο Ξάνθης, δεν επιτυγχάνει την εκλογή της η αντιδήμαρχος Αθλητισμού Δέσποινα Παρτσαλίδου.

Η κόρη του πρώην αντινομάρχη Ξάνθης, γνωστή δικηγόρος και από πολλούς χαρακτηριζόμενη ως ένα από τα πιο δραστήρια μέλη του απερχόμενου Δημοτικού Συμβουλίου φαίνεται ότι μένει εκτός της νέας του σύνθεσης.

Η Παρτσαλίδου είχε ορισθεί πριν ένα χρόνο αντιδήμαρχος Αθλητισμού, Νέας γενιάς, Ισότητας Φύλων, Τουρισμού, Πολιτισμού, Ενέργειας και Περιβάλλοντος του Δήμου Ξάνθης, μετά την παραίτηση της προκατόχου της Αλεξίας Γκιρτζίκη, η οποία ως γνωστόν δεν διεκδίκησε σε αυτές τις εκλογές την επανεκλογή της στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Επίσης είχε αναλάβει την προεδρία στην Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Στην σχετική απόφαση του δημάρχου Ξάνθης Χαράλαμπου Δημαρχόπουλου ορίζονταν ως αρμοδιότητες της, μεταξύ άλλων, η εποπτεία και ευθύνη του τμήματος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς και η χορήγηση αδειοδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Δήμου.

Η Δέσποινα Παρτσαλίδου είχε αναλάβει και στην αρχή της θητείας της αντιδήμαρχος Αθλητισμού και με την ιδιότητα αυτή μάλιστα, ήταν εκείνη που από πλευράς δήμου έτρεξε μεταξύ άλλων το τετραεθνές τουρνουά με την συμμετοχή και της Εθνικής Ομάδας Ανδρών του Γιάννη Αντετοκούνμπο τις παραμονές του Ευρωμπάσκετ του 2015.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι οι πληροφορίες περί μη επανεκλογής της, που θα αποτελέσει έκπληξη μεγατόνων, προερχόμενες πάντως από τον Δήμο Ξάνθης, μένει να επιβεβαιωθούν από την επίσημη διαδικασία της σταυροδοσίας που συνεχίζεται στο Πρωτοδικείο Ξάνθης.