Άκυρο ψηφοδέλτιο με… επίκαιρο αθλητικό μήνυμα στις ευρωεκλογές της Κυριακής

Συνέβη και αυτό την Κυριακή σε εκλογικό τμήμα, όπου δικαστικός αντιπρόσωπος ήταν μάλιστα παλιός φοιτητής στη Νομική Κομοτηνής.

Κατά την καταμέτρηση εμφανίστηκε το ακόλουθο ψηφοδέλτιο με μήνυμα καθαρά αθλητικό, αφού κάποιος (πιθανότατα οπαδός του Παναθηναϊκού) εμπνευσμένος από τις εξελίξεις στο μπάσκετ με τον υποβιβασμό του Ολυμπιακού, έσπευσε να κάνει καζούρα με την… ψήφο του.

Συγκεκριμένα, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, τοποθέτησε στον φάκελο ένα ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με σταυρό στον Πέτρο Κόκκαλη, άλλοτε πρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός και το συνόδευσε με την φράση “Αντίο, αντίο, εκεί στην Α2”.

Βέβαια ο Κόκκαλης απέχει από τα αθλητικά εσχάτως ενώ σε εξέλιξη μαίνεται ο γνωστός επιχειρηματικός πόλεμος ανάμεσα στην οικογένεια Κόκκαλη και την πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη, ωστόσο το μήνυμα πέρασε στην εφορευτική επιτροπή, τα περισσότερα μέλη της οποίας μάλλον γέλασαν καθότι ελάχιστοι ήταν ερυθρόλευκων συναισθημάτων.

Για την ιστορία, εννοείται ότι το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο κρίθηκε άκυρο και δεν προσμετρήθηκε ουτε η ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ ουτε στον Πέτρο Κόκκαλη…

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.