Ανατροπή δεδομένων από τις στοιχηματικές στην εκλογή νέου περιφερειάρχη ΑΜ-Θ, αλλαγή και στις αποδόσεις των δημάρχων

Την απόλυτη ανατροπή δεδομένων έχουμε από τις στοιχηματικές εταιρείες στο όνομα του επικρατούντα περιφερειάρχη ΑΜ-Θ.

Πλέον φαβορί μετά τον πρώτο γύρο των εκλογών φέρεται ο Χριστόδουλος Τοψίδης και όχι ο Χρήστος Μέτιος, που εμφανιζόταν ως φαβορί μέχρι να διεξαχθούν οι εκλογές της Κυριακής.

Πλέον ο Τοψίδης είναι το φαβορί καθώς παίζεται με απόδοση 1,70 που σημαίνει οτι αν καποιος ποντάρει 100 ευρώ θα πάρει πίσω 170, ενώ ο Μέτιος στο 2,08 που σημαίνει ότι ανέβηκε πολύ η απόδοσή του σε σχέση με πριν την διεξαγωγή του πρώτου γύρου, αν και νίκησε σε αυτόν.

Το ερώτημα είναι αν οι πολίτες που δεν τάχθηκαν υπέρ του ενός ή του άλλου υποψηφίου αλλά πήγαν στις άλλες παρατάξεις, αφενός θα προσέλθουν στην κάλπη και αφετέρου αν θα ψηφίσουν εναντίον του νυν περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου εκφράζοντας μια δυσαρέσκεια ή θα πάνε με το ρεύμα της εκλογικής επικράτησης της ΝΔ ώστε ο περιφερειάρχης να έχει ανοιχτές πόρτες στη νέα κυβέρνηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουμε μικρές αλλαγές και στους Δήμους. Σε σχέση με αυτούς της Θράκης, στην Αλεξανδρούπολη παραμένει φαβορί ο Λαμπάκης με 1,15 έναντι 5,00 του Ζαμπούκη ενώ στην Κομοτηνή έπεσε κι άλλο η απόδοση του Γκαράνη που παίζεται πλέον στο 1,18 έναντι 4,50 του Αντώνη Γραβάνη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο