Πρωτιά Σταυρακάρα από την παράταξη Μελισσόπουλου, επανεκλογή και για την Ειρήνη Χαριτωνίδου στο νέο δημοτικό συμβούλιο Ξάνθης

Πρώτος και μάλιστα πανηγυρικά φερεται να εκλέγεται ως νέος δημοτικός σύμβουλος Ξάνθης με το ψηφοδέλτιο «ΞΑΝΘΗ για όλους» του Σάββα Μελισσόπουλου ο Πάνος Σταυρακάρας.

Αυτό δείχνουν τα ανεπίσημα αποτελέσματα που έχουν γίνει γνωστά στα ξανθιώτικα μέσα ενημέρωσης και μεταδίδονται μέσα από ανεπίσημους διαύλους, προερχομενους από πηγές του Δήμου Ξάνθης (αφού δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση από Πρωτοδικείο ή Περιφέρεια).

«Αυτή ωστόσο που κατάφερε παρά τον προσωπικό πόλεμο που δέχτηκε και επανεκλέχτηκε» από την συγκεκριμένη παράταξη, όπως σχολιάζει η εφημερίδα Μαχητής, ήταν η Ειρήνη Χαριτωνίδου, αδελφή του γνωστού ποδοσφαιριστή Λάζαρου Χαριτωνίδη που τελευταία στιγμή απέσυρε την δική του υποψηφιότητα στο Μενίδι.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι ακόμα μιλάμε για προσωρινά και εντελώς ανεπισημα αποτελέσματα, ειδικά ως προς τις σταυροδοσίες των Δήμων όπου δεν υπήρξαν τηλεγραφήματα και η ενημέρωση είναι από τους αντιπροσώπους των κομμάτων στα διάφορα εκλογικά κέντρα και κυρίως τα πρωτόκολλα ψηφοφορίας που φτάνουν στον Δήμο Ξάνθης.