Στο επίκεντρο της προεκλογικής αντιπαράθεσης στην Ξάνθη το κλειστό κολυμβητήριο

Στο Κολυμβητήριο Ξάνθης βρέθηκαν την Τρίτη το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Ξάνθης Μανώλης Τσέπελης και υποψήφιοι του συνδυασμού «Δύναμη για το Αύριο», προκειμένου να δουν από κοντά την κατάσταση που επικρατεί στον χώρο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τους δημιουργήθηκαν «συναισθήματα λύπης και θυμού, αφού η καταστροφή είναι τεράστια». Μάλιστα, προστίθεται ότι «παρά το γεγονός ότι έχουν ξεκινήσει οι εργασίες αποκατάστασης, η όλη εικόνα είναι αποκαρδιωτική».

Αυτό οδήγησε τόσο τον Τσέπελη όσο και τους υποψηφίους του συνδυασμού «να υποσχεθούν ότι οι συνδημότες μας δεν θα ξαναδούν τέτοια εικόνα, όχι μόνο στο συγκεκριμένο, αλλά σε κανένα από τα κτίρια του δήμου».

Με την ευκαιρία της επίσκεψης στο κολυμβητήριο σημειώνεται επίσης ότι στις βλέψεις του συνδυασμού «Δύναμη για το Αύριο» δεν είναι μόνο η αποκατάστασή του, αλλά και η δημιουργία νέου προπονητηρίου στο γήπεδο της Ασπίδας, για το οποίο μάλιστα υπάρχει ήδη η προμελέτη.

Ωστόσο η παρουσία τους και το δελτίο Τύπου που εξέδωσαν προκάλεσαν αντιδράσεις, κυρίως από μέσα ενημέρωσης (που παίρνουν τον ρόλο των αντίπαλων παρατάξεων σε αρκετές περιπτώσεις), με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον «Μαχητή» που να υποστηρίζει ότι «καταντήσαμε αυτοί που ΕΚΛΕΙΣΑΝ το Κολυμβητήριο Ξάνθης και έχουν την σοβαρότερη ευθύνη για την σημερινή του κατάσταση, να το…επισκέπτονται και να…φωτογραφίζονται έξω από αυτό! Προκαλώντας μάλιστα την νοημοσύνη των Ξανθιωτών και βγάζοντας μάλιστα και δελτίο τύπου με χαμογελαστή φωτογραφία!».

Μάλιστα η εφημερίδα προχωρά σε προσωπική επίθεση εναντίον του παλαίμαχου τερματοφύλακα του ΑΟΞ Μανώλη Φανουράκη ότι «επί ένα χρόνο επί Στυλιανίδη δεν μπόρεσε να βάλει ούτε το παράνομο… διαχωριστικό που….”οραματίζονταν” για να ζεστάνει το νερό και ο τότε αντιδήμαρχος Δημήτρης Μπένης βγήκε και τον “κατήγγειλε” ευθέως την περίοδο εκείνη για το συγκεκριμένο θέμα» αλλά και εναντίον του Τσέπελη «που βρίσκεται 30 χρόνια στο Δήμο Ξάνθης και ήταν το «απόλυτο» αφεντικό των προηγούμενων  Δημάρχων… και ο “δερβέναγας”, μόνο που νοιάζονταν μόνο για τις επιχειρήσεις του».

Όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές γίνεται αντιληπτό ότι θα ανεβαίνουν οι εντάσεις και τα πνεύματα και ψηλά στο προεκλογικό παιχνίδι φαίνεται ότι θα βρεθεί και το κλειστό κολυμβητήριο της Ξάνθης.