Στο καναβάτσο η Καλαμάτα του Μίνγκα! Στην Football League μετά τον Ιάλυσσο του Μακρυδημήτρη και ο Διαγόρας των Γούλα, Σικαλιά

Ο Διαγόρας Ρόδου ηττήθηκε 2-1 από την Καλαμάτα στην παράταση, όμως το εκτός έδρας γκολ που σημείωσε στην παράταση, του έδωσε την άνοδο για την Football League και έτσι η Ρόδος θα έχει δυο ομάδες στην κατηγορία, αφού και ο Ιάλυσσος ως πρωταθλητής είχε πάρει νωρίτερα το εισιτήριο.

Στο 48′ ο Γιονδής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της πρωην ομάδας του με κεφαλιά από σεντρα του Χρήστου Μίνγκα με τον συμπαικτη του στον Πανθρακικό Γιώργο Σικαλιά να μην μπορεί να αποκρούσει, αλλά στη συνέχεια ο διαιτητής έδειξε την κόκκινη κάρτα στον σκόρερ με τους γηπεδούχους να αγωνίζονται σχεδόν σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο.

Το παιχνίδι ήταν δραματικό πήγε στην παράταση και εκεί οι φιλοξενούμενοι βρήκαν τον τρόπο να ισοφαρίσουν το παιχνίδι και να πάρουν σκορ ανόδου στο 110′ οταν ο Μπουρλάκης με εκτέλεση φάουλ ισοφάρισε σε 1-1, με την Καλαμάτα τελικά να παίρνει τη νίκη με γκολ του Μάρκοβιτς στο 120′ το οποίο όμως δεν αρκούσε, καθώς η «Μαύρη Θύελλα» ήθελε και τρίτο τέρμα που δεν ήρθε ποτέ, με αποτέλεσμα ο Διαγόρας με το εκτός έδρας γκολ να πάρει την άνοδο στη Football League. Ο Γιώργος Γούλας του Διαγόρα δεν αγωνίστηκε αφού ακομα δεν ειναι απόλυτα έτοιμος από τον τραυματισμό του.