Φιλική νίκη στο τελευταίο 15λεπτο για τον ΑΟΞ στην μεγάλη φιέστα του ΑΟΚ στο «Ανθή Καραγιάννη» (+photos)

Μια καταπληκτική βραδιά επιφύλαξε ο ΑΟΚ σε όλους όσους βρέθηκαν στο «Ανθή Καραγιάννη» για να  γιορτάσουν την άνοδο στη μεγαλύτερη κατηγορία, η οποία συνοδεύθηκε και από φιλικό με την Ξάνθη.

Οπως σχολιάζει ο Τάσος Πατσίδης στο proininews, η φιέστα ήταν πολύ καλά οργανωμένη με βράβευση του μεγάλου χορηγού της ομάδας αλλά και των Θοδωρή Ζαγοράκη και Στέλιου Σφακιανάκη. Στο τέλος βραβεύθηκε η ομάδα και όλοι οι άνθρωποι που ήταν κοντά σε αυτή, ενώ ειδική μνεία έγινε στον πρώτο σκόρερ Κώστα Μαρκόπουλο.

Τις απονομές έκαναν η δήμαρχος Τσανάκα, ο αντιπεριφερειάρχης Μαρκόπουλος, ο τέως υπουργός και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Καλαντζής, ο πρόεδρος της ΕΠΣΚ Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας και μέλος του Δ.Σ. της ΕΠΟ Χατζησαρόγλου, φυσικά ο Θοδωρής Ζαγοράκης ενώ την εκδήλωση ευλόγησε ο Μητροπολίτης κ. Στέφανος.

Οσον αφορά το φιλικό παιχνίδι, η Ξάνθη χάλασε κάπως την φιέστα αφού κέρδισε με  2-0, με δυο τέρματα που σημειώθηκαν στο τελευταίο τέταρτο. Στο 78′ ο Φασίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1 και στο 88′ ο Σαρπόνγκ με σουτ το 0-2.

Ο ΑΟΚ είχε καλή στιγμή  με τον Ζέρη στο 53′ ενώ η Ξάνθη με φάουλ του Ντουρίσκοβιτς στο 41′ και στο 50′, που δεν έγιναν γκολ χάρη στις ωραίες αποκρούσεις του Δήμιζα και του Δεμένικου.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑ: Δήμιζας, Ζέρης, Λυμπεράκης, Κασμερίδης, Τουμανίδης, Θωμαίδης, Γαβριηλίδης, Βαλαβανόπουλος, Τσούτσης, Γιατσβίνοβιτς, Μαρκόπουλος. Αγωνίστηκαν και οι: Τόσκας, Μπλιός, Ψάλτης, Δεμένικος, Παπαδόπουλος, Αδαμάκης, Κέρθι, Παπαποστόλου, Γεμιστός, Λίτσκας, Μαλαμίδης, Χατζηκυριάκου, Ντουρτμές.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Ζίβκοβιτς, Κασάντο, Μπαξεβανίδης, Σίλα,. Λισγάρας, Μελιόπουλος, Ντουρίσκοβιτς, Κοβάσεβιτς, Γουίλιαμ, Μπαριέντος, Κάστρο. Αγωνίστηκαν και οι: Γκαραβέλης, Σταθάκης, Ροντρίγκεζ, Σαρπόνγκ, Χατζητερζόγλου, Τενεκές, Αλμέιντα, Τσαπάρης, Ντουρεστάμ, Φασίδης.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από την Πρωινή: