ΕΠΣ Θράκης: Αγωνία μέχρι τέλους για τον τίτλο ανάμεσα σε Ίασμο και Ν. Σιδηροχώρι με ρυθμιστή τον Πανθρακικό! Το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε

Ένας ακόμη μήνας έμεινε για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Α’ ΕΠΣ Θράκης στις 1 του Ιούνη και μετά την ισοπαλία του Μέγα Αλέξανδρου στον Ίασμο με τον αδιάφορο βαθμολογικά Πανθρακικό, η μάχη του πρωταθλήματος “άναψε” για τα καλά, αφού η Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου μείωσε στον πόντο για πρώτη φορά την διαφορά, όταν αυτή λίγο πριν την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου έφτασε στους 6 πόντους.

Το Σάββατο θα έχουμε το μεγάλο ντέρμπι κορυφης στο Ν. Σιδηροχώρι, όπου εαν η τοπική Δόξα των φορμαρισμένων Βλασκου και Κόσιη επικρατήσει, θα περάσει για πρωτη φορά στην κορυφή στο φινάλε του πρώτου γύρου των πλέι οφ και 6 στροφές πριν την λήξη του πρωταθλήματος.

Ο Ίασμος που μέχρι λίγο πριν το φιναλε της κανονικής περιόδου έμοιαζε άτρωτος με απίστευτο σερί νικών, έχει επηρεαστεί πολύ από την φυγή των Κάρδαρη, αυτή των Αντωνιάδη την περασμένη βδομάδα για επαγγελματικούς λόγους, αλλά και την ατυχία των τρυματισμών των Παγώνη, Δραγανίδη και Ρομπέρ με αποτέλεσμα η δοαφορά να έχει φτάσει στον πόντο πριν το ντέρμπι κορυφής.

Το πρόγραμμα είναι παρόμοιο για Μέγα Αλέξανδρο και Δόξα και πιθανότατα θα κριθούν πολλά στα 2 μεταξύ τους παιχνίδια, αλλά και στα παιχνίδια των δυο με τον ρυθμιστή Πανθρακικό που ήδη έκοψε 2 πολύτιμους βαθμούς από τον Ίασμο.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των δυο μονομάχων του τίτλου πριν το ντερμπι κορυφής και 6 για το τέλος του πρωταθλήματος:

1.ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΑΣΜΟΥ (31 βαθμοί): Ν. Σιδηροχώρι (εκτός), Παγούρια (εντός), Σώστης (εκτός), Ελπίδα Σαπών (εντός), Πανθρακικός (εκτός), Ν. Σιδηροχώρι (εντός)
————————————————————————
2.ΔΟΞΑ ΝΕΟΥ ΣΙΔΗΡΟΧΩΡΙΟΥ (30 βαθμοί): Ιασμος (εντός), Πανθρακικός (εκτός), Ελπίδα Σαπών (εντός), Παγούρια (εκτός), Σώστης (εντός), Ίασμος (εκτός)