ΕΠΣ Θράκης: Μάχη παραμονής για 3! Το πρόγραμμα Κοπτερού, Αγίων και Ξυλαγανής μέχρι το φινάλε

Ενδιαφέρουσα αναμένεται η μάχη της παραμονής που διεξάγεται παράλληλα με αυτήν του τίτλου ανάμεσα σε Ίασμο και Ν. Σιδηροχώρι.

Για την παραμονή μετά την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής η Δόξα Γρατινής περιμέμει μόνο την μαθηματική επιβεβαίωση αφού η ομάδα του Ζόραν Στοϊνοβιτς μετρά το 4/4 στα πλει αουτ και φαίνεται ότι αδίκως δεν βρλισκεται στα πλει οφ, αφού με τις εμφανίσεις της θα μπορούσε να βαλει φωτιά στην μαχη του τίτλου.

Από την άλλη αποχαιρετούν όπως φαίνεται ο μαχητικός πάντως Ορφέας Στρύμης και η Δόξα Προσκυνητών ιδίως μετά την διακοπή του αγώνα με την Γρατινή, αφού αναμενεται μηδενισμός και αφαίρεση βαθμών.

Έτσι για το ένα εισιτήριο παραμονής θα παλέψουν το Κοπτερό, οι Αγιοι Θεόδωροι και η Ξυλαγανή.

Η ομάδα της Βιστωνίδας Κοπτερού του Παναγιώτη Περτσά έχει ένα προβάδισμα, 3 βαθμών από τον Σπάρτακο και 5 από τον Ορφέα, αλλά 6 αγώνες πριν το φινάλε όλα πιθανότατα θα κριθούν στις 1 Ιουνίου και στο ντερμπι στο Κοπτερό με τους Αγίους.

Ο Σπάρτακος έχει τον πρώτο του “τελικό” το Σάββατο όπου φιλοξενεί το Κοπτερό και με νικη το πιάνει στην βαθμολογία διαφορετικά και ιδίως σε ήττα μαλλον θα ψαλιδίσει τις πιθανότητες του για σωτηρία.

Τέλος ο Ορφέας έχοντας το ντεσαβαντάζ του -5 από το Κοπτερό, το οποίο υποδέχεται σε 3 αγωνιστικές θέλει νίκη το Σάββατο στο γειτονικό αγώνα με τους Προσκυνητές, ώστε να παραμέινει και αυτός ζωντανός μέχρι τέλος για την παραμονή.

Η μάχη της παραμονής για τους 3 μονομάχους 6 στροφές πριν το φινάλε:

8.ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΚΟΠΤΕΡΟΥ (15 βαθμοί): Αγ. Θεόδωροι (εκτός), Προσκυνητές (εντός), Ξυλαγανή (εκτός), Γρατινή (εντός), Στρύμη (εκτός), Αγ. Θεόδωροι (εντός)
——————————————
9.ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ (12 βαθμοί): Κοπτερό (εντός), Στρύμη (εκτός), Γρατινή (εντός), Προσκυνητές (εκτός), Ξυλαγανή (εντός), Κοπτερό (εκτός)

10.ΟΡΦΕΑΣ ΞΥΛΑΓΑΝΗΣ (10 βαθμοί): Προσκυνητές (εκτός), Γρατινή (εκτός), Κοπτερό (εντός), Στρύμη (εντός), Αγ. Θεόδωροι (εκτός), Προσκυνητές (εντός)