ΕΠΣ Έβρου: Αποσύρθηκε και… «ξεαποσύρθηκε» από το πρωτάθλημα το Ασπρονέρι

Με 7-0 νίκησε ο Ατρόμητος Ασπρονερίου την Ομόνοια Φυλακίου σε αναμέτρηση για την 19η αγωνιστική του Βορείου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, στο σκορ της αγωνιστικής της περασμένης Κυριακής.

Πρόκειται για την ομάδα που πριν μια εβδομάδα είχε γνωστοποιήσει ότι θα αποχωρήσει από το πρωτάθλημα διαμαρτυρόμενη για την διαιτησία, με μια επιστολή που κοινοποίησε στα μέσα ενημέρωσης.

Όπως είχε αποκαλύψει ο «Αθλητάμπουρας» του ThrakiSportS, η επιστολή αυτή ήταν ωστόσο σαν να μην εστάλη ποτέ, αφού αν και απευθυνόταν προς την ΕΠΣ Έβρου, δεν εστάλη ποτέ στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Από την στιγμή που δεν έστειλε τέτοια επιστολή το Ασπρονέρι, δεν πρωτοκολλήθηκε και αφού δεν πρωτοκολλήθηκε, πολύ απλά είναι σαν να μην υπάρχει. Για αυτό και η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Έβρου όρισε κανονικά τριπλέτα στο ματς.

Και όπως αποδείχθηκε, η ομάδα του Φυλακίου κατέβηκε στον αγώνα κανονικά. Όπως σχολίαζε την Παρασκευή ο «Αθλητάμπουρας» και αποδείχθηκε δυο μέρες μετά, το όλο ζήτημα με την επιστολή της αποχώρησης από το Ασπρονέρι ήταν πυροτέχνημα.

Και προφανώς ο Ατρόμητος θα αγωνιστεί κανονικά την Τετάρτη και στο ματς της Σαγήνης με τον Ηρακλή, κυνηγώντας τη Νέα Βύσσα και την Οινόη που επίσης διεκδικούν την άνοδο…