Γ’ Εθνική: Τέλος το μαρτύριο για τους Θρακιώτες, το ενδιαφέρον σε Ξάνθη και Χρυσούπολη (16:00, LIVE ThrakiSportS)

Με τους αγώνες της 26ης και τελευταίας αγωνιστικής ολοκληρώνεται ο 1ος όμιλος της Γ’ Εθνικής, όπου το ενδιαφέρον επικεντρωνεται στην κορυφη, αφού η ναχη παραμονής έχει ξεκαθαρίσει την περασμενη εβδομαδα.

Σημαντικότερος αγώνας της αγωνιστικής αυτός στην Ξάνθη και στο ΔΑΚ όπου η υποβιβασμένη Ασπίδα Ξάνθης (20 βαθμοί) υποδέχεται την πρωτοπόρο Καβάλα (63 βαθμοί) που με το τρίποντο κατακτά τον τίτλο και την … παραμονή της στην τρίτη κατηγορία, αφού εαν γίνει η αναδιάρθρωση θα ανέβει στην Football League που θα είναι παλί η τρίτη κατηγορία.

Από την άλλη η Ασπίδα θέλει βαθμό ή βαθμούς ώστε να ανεβει μια θέση και να ξεπεράσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης που υποδέχεται τον Κεραυνό Πέρνης, αφού φήμε φερουν τον 11ο της βαθμολογίας να αγωνίζεται του χρόνου στην Γ’ Εθνική (δηλαδη την τεταρτη κατηγορία) και όχι στο τοπικό (πέμπτη κατηγορία).

Έτσι ο Εθνικός (21 βαθμοί) του Γιώργου Δίγκα εχοντας πάλι 11-12 πάικτες στην διάθεσή του θα προσπαθήσει απέναντι στην Πέρνη (32 βαθμοι) που σώθηκε την περασμενη εβδομαδα να πάρει καποιο βαθμό ώστε να αποχαιρετήσει με ψηλά το κεφαλι στο αντίο του Στελιου Βογιατζη από τα γήπεδα, αλλα και στην 11η θέση.

Ο Νέστος Χρυσούπολης (62 βαθμοι) υποδεχεται στην Χρυσούπολη τον δυνατό Αετό Ορφανού (39 βαθμοί) και θέλει την νικη ώστε να ελπίζει σε πιθανό στραβοπάτημα της Καβαλας με τις ελπίδες του να ελιναι απειροελάχιστες.

Ο Αρης Αβάτου (38 βαθμοί) θέλει στο Καλαμπάκι απέναντι στην υποβιβασμένη ΑΕΚ (26 βαθμοί) την νίκη ώστε να τελειώσει το πρωτάθλημα πέμπτος και πρωτος από τις ομάδες της Θρακης στην δευτερη πετυχημενη συμμετοχή του στην Γ’ Εθνική, ενω και ο Ορφέας Ξάνθης (36 βαθμοι) θέλει την νικη απέναντι στον ουραγό Εθνικό Σιδηροκάστρο (13 βαθμοί) για τους ίδιους λόγους.

Τέλος ο ουραγός ΠΑΟ Κοσμίου (13 βαθμοί) υποδέχεται τον Απόλλωνα Παραλιμνίου (42 βαθμοί) στην Κομοτηνή με στόχο να αποχαιρετήσει με μια θετική εμφανιση και ένα καλό αποτέλεσμα την κατηγορία.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 26ης αγωνιστικής: ΠΑΟΚ Κοσμίου – Απόλλων Παραλιμνίου, Ασπίδα Ξάνθης – ΑΟ Καβάλας, Ορφέας Ξάνθης – Εθνικός Σιδηροκάστρου, Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Κεραυνός Πέρνης, Νέστος Χρυσούπολης – Αετός Ορφανού, ΑΕ Καλαμπακίου – Αρης Αβατου και Αλέξανδρος Κιλκίς – Πανσερραϊκός

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΟΡΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ 26ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ