Football League: Έβαλε το πρώτο και το τελευταίο γκολ ο Μπαϊκαρά στο 7-0 της Δόξας επί των 10 ηρωικών Σπαρτιατών

Βασανιστικοί είναι οι τελευταίοι αγώνες της Football League για την Σπάρτη, η οποία διασύρθηκε στην έδρας της το Σάββατο (13/4) από την Δόξα Δράμας με 7-0, στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της Β’ Εθνικής.

Το αποτέλεσμα του αγώνα ήταν δεδομένο από την ανακοίνωση των 11άδων, καθώς οι γηπεδούχοι, όπως και στο προηγούμενο ματς με τον Ηρόδοτο ξεκίνησαν το παιχνίδι με 10 ποδοσφαιριστές.

Η Δόξα έτσι κι αλλιώς είναι καλύτερη ομάδα και μόλις στο 4’ ο Ντενίζ Μπαϊκαρά άνοιξε το σκορ. Ο… χορός των τερμάτων συνεχίστηκε στο 13’ με σουτ του Δούμτσιου, ενώ στο 23’ ο Μπαϊκαρά είχε σουτ στο δοκάρι.

Μετά ακολούθησαν δύο γκολ του Κρητικού στο 35’ και στο 39’, όταν ο δείκτης του σκορ έφτασε στο 0-4. Η ομάδες πήγαν στην ανάπαυλα, όμως με τους «μαυραετούς» να προηγούνται 5-0, αφού στο 40’ Δούμτσιος με κεφαλιά πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι φιλοξενούμενοι έκαναν περισσότερο συντήρηση, αν και έφτασαν με άνεση μπροστά από την εστία του Σφέτσου. Στο 56’ ο Κρουθ έκανε το 6-0 για την ομάδα του Δημήτρη Σπανού και στο 89’ ο Μπαϊκαρά διαμόρφωσε το 7-0. Με τη νίκη αυτή η Δόξα ανέβηκε στην 8η θέση της Football League με 39 βαθμούς, ενώ η Σπάρτη παρέμεινε προτελευταία με 18 πόντους.