Γ’ Εθνική: «Κεραυνοβόλησε» στο τέλος με Καρακασίδη τον Κεραυνό και αποχαιρέτισε με ψηλά το κεφάλι ο Εθνικός

Με 3-2 νίκησε τον Κεραυνό Πέρνης και μάλιστα με ανατροπή και έτσι ολοκλήρωσε μια δύσκολη χρονιά αποχαιρετώντας το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με ψηλά το κεφάλι (και έχοντας μικρές, αλλά πολύ μικρές ελπίδες ότι στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης ενδεχομένως θα αυξηθούν οι όμιλο στη Γ’ Εθνική ώστε να παραμείνει στην κατηγορία).

Η τελευταία παράσταση στο «Φώτης Κοσμάς» για τον Γιώργο Δίγκα και τους παίκτες του τα είχε όλα, μπροστά στους λίγους δυστυχώς φίλους του Εθνικού που επέλεξαν να περάσουν στο γήπεδο το απόγευμά τους. Βρέθηκε πίσω στο σκορ με κεφαλιά του Κωνσταντάρα στο ξεκίνημα του αγώνα, αλλά άμεσα ανέτρεψε την εις βάρος του κατάσταση και με δυο πανομοιότυπα γκολ των Καρακασίδη από σέντρα του Γκαβανόζη και Δεδελούση από σέντρα του Λυμπέρη, καταφερε να προηγηθεί πριν φτάσουμε στα μισά του ημιχρόνου.

Μετά το ημίωρο οι Καβαλιώτες ισοφάρισαν με κεφαλιά του Χαλπέτη σε εκτέλεση κόρνερ, αποτέλεσμα που έμελλε να σφραγίσει τις προσπάθειες των πδοοσφαιριστών στο ημίχρονο αν και στο τέλος του ο Εθνικός παραλίγο να ξανασκοράρει, αλλά η κεφαλιά του Μαρασλή κατέληξε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο τις ευκαιρίες τις είχε η Πέρνη, αλλά την χάρη την είχε ο Εθνικός. Μετά από τις προσπάθειες των Χαλπέτη, Τζιβανόπουλου, Χατζηκυριάκου και ξανά Χαλπέτη, στο 88′ ο Καρακασίδης σκόραρε σε τετατετ από κάθετη μπαλια του Μαρασλή διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Εθνικός ολοκλήρωσε τον αγώνα με 9 παίκτες, χωρις ο Γιώργος Δίγκας να μπορέι να κάνει κάποια αλλαγή (στον πάγκο ήταν μόνο ο τερματοφύλακας και ενίοτε φέτος επιθετικός Στέλιος Βογιατζής που κρεμά τα παπούτσια του και τιμήθηκε πριν τον αγώνα) αφού λίγο μετά την επιτευχξη του νικητήριου γκολ αποβλήθηκε ο Μαρασλής επειδή έβρισε αντίπαλό του και στις καθυστερήσεις ο Γκαβανόζης με δεύτερη κίτρινη για καθυστέρηση.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Γιώργος Δίγκας): Μπινόπουλος, Λίτσιος, Λυμπέρης, Γκαϊδατζής, Σωτηράκης, Γκουντενούδης, Δεδελούδης, Γεωργαντζόπουλος, Καρακασίδης, Γκαβανόζης, Μαρασλής.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΡΝΗΣ: Δεληγιώρογλου, Λάσπατζης, Μαρκάκης, Λεγάτος (35′ Παναγιώτου, 53′ λ.τρ. Χιονίδης), Κωνσταντάρας, Παυλίδης, Χατζηκυριάκου, Τσάκωνας, Χαλπέτης (85′ Κυριακίδης), Κολκίδης (46′ Γεωργιάδης), Τζιβανόπουλος.