Γ’ Εθνική: Άξιζε καλύτερο αντίο στο Καλαμπάκι ο Άρης Αβάτου

Με ήττα αποχαιρέτησε την σεζόν ο Άρης Αβάτου καθώς ηττήθηκε με 1-0 στο Καλαμπάκι και τερμάτισε στην 7η θέση μια θέση κάτω από την περσινή όπου τερματισε στην πρώτη εξάδα.

Η ομάδα του Αρη απείλησε με τον Ζωσιμίδη στο 2′ αλλα αυτος από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ. Η ΑΕΚ ανοιξε το σκορ στην πρώτη καλή φαση που είχε στο 21′ όταν απο εκτέλεση φάουλ του Μαυροβασίλη ο Τζιβανάκης με κεφαλιά δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αθανασίου που απέκρουσε την μπαλα, η οποία πήγε στον Κωνσταντινίδη που με προβολή έκανε το 1-0 (φώτο athleticdrama).

Στο 24′ οι φιλοξενούμενοι μετά από συνδυαμό του Ψεμματά με τον Τσέκο ο τελευταίος σουταρε άουτ με το 1-0 να είναι σκορ ημιχρόνου.

Στο β’ μερος οι γηπεδούχοι στο 48΄είχαν ένα ωραίο σουτ του Σαββίδη που έφυγε άουτ, ενώ στο 52′ είχαν οριζόντιο δοκάρι σε κεφαλιά του Κωνσταντινίδη από κόρνερ του Τσερκέζου. Παρομοια καταληξη είχε στο 54′ το απ’ ευθείας φάουλ του Κρασώνη που σταμάτησε στο καθετο δοκαρι του Κελετζή. Στο 55΄το σουτ του Τζιβανάκη από καλή θέση, κατέληξε άουτ, όπως στο 84΄το σουτ του Τσερκέζου μέσα από την περιοχή.

Η ομάδα του Καλαμπακίου τερματισε στην 10η θέση με 29 βαθμούς και περιμένει την ένσταση που κατέθεσε κατά του Κεραυνού Πέρνης, ενω ο Αρης έιχε 38 βαθμούς.

ΑΕ ΚΑΛΑΜΠΑΚΙΟΥ (Φιλίππου): Κελετζής, Τσερκέζος, Ντόβας, Κυσσίδης, Μίτρε, Κασαπίδης, Τζιβανάκης (72′ Θεοδοσιάδης), Βασιλειάδης, Σαββίδης (66′ Στάικος), Κωνσταντινίδης (78′ Γεωργιάδης), Μαυροβασίλης (89′ Μπόζης)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Ξανθόπουλος): Αθανασίου, Μίλλερ, Κιομουρτζής, Κριεζής, Κουτσούμπας, Ψεμματάς, Σαρηγιαννίδης, Τσέκος, Σιχλιμοίρης, Κρασώνης, Ζωσιμίδης