Super League: Φινάλε για την Κ17, με τον Ολυμπιακό στου Ρέντη η Κ19! Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Mε δύο αγώνες συνεχιζεται το πρόγραμμα των τμημάτων υποδομής της Ξάνθης.

Συγκεκριμένα, η Κ19 του Κώστα Μπεδρελή το Σάββατο στις 12:00 θα φιλοξενηθεί στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη από την αντίστοιχη ομάδα του Ολυμπιακού. Η ξανθιώτικη ομάδα μετά τα συνεχόμενα αρνητικλα αποτελέσματα βρίσκεται στην 7η θέση τους πρωταθλήματος με 40 βαθμούς, ενώ οι γηπεδούχοι που έχουν κι ένα παιχνίδι λιγότερο, είναι στην 4η θέση με 48 πόντους.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε να είναι ο Γιώργος Χρόνης (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής) με α’ βοηθό τον Γ. Χαντζίκο (ΕΠΣ Δυτ. Αττικής) και β’ βοηθό τον  Ι. Καραγιαννίδη της ΕΠΣ Αθηνών.

Στο τελευταίο της φετινό παιχνίδι η Κ17 της Ξάνθης υποδέχεται την Κυριακή στις 11:00 την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού που μετά την ήττα από τον Άρη βρέθηκε και αυτός εκτός της τελικής φάσης όπως και ο ΑΟΞ.

Οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη θέλουν να κλείσουν με θετικό τρόπο τις φετινές τους υποχρεώσεις στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων. Η ξανθιώτικη ομάδα έχει 32 βαθμούς και είναι στην 5η θέση του Β’ Ομίλου, ενώ οι φιλοξενούμενοι έχουν 36 βαθμούς και είναι στην 4η θέση. Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν να είναι οι Ανεστίδης, Γκοντόλιας και Τζιβαρτζίδης της ΕΠΣ Ξάνθης.