Πανικός στην 4η Sportexpo στην Θεσσαλονίκη με Σιώπη, Πασχαλάκη και Παντελίδη (+photos)

Πλούσια σε δράσεις είναι και η φετινή SPORTEXPO που γίνεται για 4η χρονιά στην Θεσσαλονίκη και εγκαινιάστηκε από τον υπουργό Γιώργο Βασιλειάδη.

Πολύς κόσμος και κυρίως παιδιά είχαν την ευκαιρία να επιδείξουν τις ικανότητές τους σε αθλήματα όπως η ξιφασκία, το σκάκι, η ρυθμική γυμναστική, πινγκ πονγκ, αγώνες πάλης με λάδι από τους πεχλιβάνηδες του Σοχού, αλλά και να δούν τους αγαπημένους τους αθλητές σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ, αφού στην 4η sportexpo περίπτερα είχαν ο Άρης και ο ΠΑΟΚ και στα δυο αθλήματα, αλλά και η Εθνική Ελλάδος παρουσία του Άγγελου Αναστασιάδη και των Αρειανών Μανώλη Σιώπη και Γιώργου Βαλεριάνου, αφού οι διεθνείς του ΠΑΟΚ Αλέξανδρος Πασχαλάκης και Δημήτρης Πέλκας βρέθηκαν μόνο στο περίπτερο του δικεφαλου.

Τις εντυπώσεις ωστόσο εκλεψε και παλι ο Μανώλης Σιώπης που με μπουφαν Μίκυ Μάους δεν χαλούσε το χατήρι στους μικρούς του φίλους που ήθελαν αυτογραφα και να φωτογραφηθούν μαζί του με πιο συγκινητική στιγμή όταν αποχωρούσε όταν χαιρέτηε ένα φίλο του Αρη σε αναπηρικό καροτσάκι.

Πανικός έγινε στο περίπτερο του ΠΑΟΚ και με τον Αλέξανδρο Πασχαλακη, ενω σε πολλά ερωτήματα φίλων του Άρη, του ThrakiSportS αλλά και ενός … παπά απάντησε ο Σάββας Παντελίδης.