Θέμα στο Luben ως… «Νταλί της Γκατζολίας» ο υποψήφιος δήμαρχος στη Θράκη που διαφημίζεται με το Casa de Papel

Μέχρι το 2100 θα αποτελεί έμπνευση για την (αθάνατη) ελληνική πραγματικότητα το La Casa de Papel, όπως όλα δείχνουν. Είτε μιλάμε για την κερκίδα του Ολυμπιακού, είτε για το καρναβάλι της Πάτρας είτε για το συνέδριο του ΚΙΝ.ΑΛ. (αν και πολύ πιθανόν να μας πείτε ότι δεν έχουν και πολύ μεγάλη διαφορά αυτά τα δύο τελευταία και να έχετε και δίκιο), έχουμε δει τις επιρροές από τη σαπουνόπερα με τους Ισπανούς Λαφαζάνηδες να σκάνε σε 23123 διαφορετικές παραλλαγές.

Επόμενο ήταν λοιπόν να κάνει και με την πολιτική crossover το Casa de Papel, ειδικά εν όψει τοπικών εκλογών. Η ευλογημένη περιοχή που θα το χαρεί αυτό είναι η εξωτική Θράκη: Πιο συγκεκριμένα, η τέλεια ληστεία εδώ αφορά το δημαρχείο της Κομοτηνής και οι λήσταρχοι θα είναι η δημοτική παράταξη με το βαρύγδουπο όνομα «Σπάρτακος», με επικεφαλής τον Κώστα Καραΐσκο.

Ψάχνοντας μια πιασάρικη εικόνα για τα social media της παράταξης λοιπόν, ο κ. Καραΐσκος αποφάσισε να κάνει ένα tribute στη σειρά που έκανε κουλ τα νομισματοκοπεία. Μάλλον το πήρε τελείως κυριολεκτικά όμως, καθώς η τελική μορφή της ιδέας ήταν ο ίδιος στο ρόλο ενός από τους ληστές, δυστυχώς χωρίς να μπλέκεται κάπως και με τη μάσκα Νταλί, έτσι ώστε να εκτιναχθεί από εικαστικής σκοπιάς το θέμα, αν και αξίζει να σημειωθεί ότι η παράταξη κατάφερε εκτός από την εικόνα να παίξει μπάλα και με 3 (τρία) emoji και ένα hashtag.

Θα γαμούσε πάντως αν ο δήμαρχος κυκλοφορούσε και σε φωτοσοπιά ως Kirk Douglas από την ταινία «Σπάρτακος», ή έστω ως ποδοσφαιριστής της Σπαρτάκ Μόσχας.

Πηγή: https://luben.tv/