Με Γιαγτζόγλου η Εθνική Ανδρών – Γυναικών στο Βουκουρέστι για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα

Το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών – Γυναικών που διεξάγεται στο Βουκουρέστι από τις 5 έως τις 15 Απριλίου μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο άθλημα, με την Ελλάδα να συμμετέχει με πλήρη αποστολή και 13 αθλητές και αθλήτριες θα προσπαθήσουν για μια ακόμη φορά να σηκώσουν την ελληνική σημαία ψηλά. Ανάμεσά τους και μια Κομοτηναία.

Ο λόγος για την Αθηνά Γιαγτζόγλου, η οποία για πρώτη φορά θα εκπροσωπήσει τα ελληνικά χρώματα σε διοργάνωση γυναικών, παρά το νεαρό της ηλικίας της. Η Θρακιώτισσα πρωταθλήτρια θα αγωνιστεί στην κατηγορία των 50 κιλών.

Η Μαρία Πρεβολαράκη που έχει σαν στόχο μια θέση στο βάθρο θα αγωνιστεί στα 53κ. είναι το μεγαλύτερο όνομα από τη χώρα μας που θα λάβει μέρος, ενώ στις γυναίκες θα αγωνιστούν εκτός της Γιαγτζόγλου και οι Κατερίνα Πιτσιάβα (76κ.), Χριστίνα Δεμιρκάν (55κ.) καιΖωή Χατσατούροβα (57κ.).

Στην ελευθέρα θα αγωνιστούν οι αθλητές: Κύριλλος Μπινενμπάουμ (74κ.), Γιώργος Σαββουηλίδης (86κ.),Χρήστος Σαμαρτσίδης (97κ.), Γιάννης Καργιωτάκης (125κ.).

Στην ελληνορωμαϊκή θα αγωνιστούν οι: Γιώργος Πρεβολαράκης (77κ.), Δημήτρης Παπαδόπουλος (82κ.),Δημήτρης Τσεκερίδης (87κ.) και Μιχάλης Ιωσηφίδης (97κ.).

Στην αποστολή βρίσκονται οι προπονητές: Μόϊσεν Παριγέϊ, Αμιράν Καρντάνοβ, Νίκος Αποστόλου και Ανδρέας Χριστοδουλάκης. Στη Ρουμανία θα ταξιδέψουν και οι διεθνείς διαιτητές Χρήστος Λιάκος καιΑναστασία Μιγκιπή.