Super League: Με ΑΕΚ και Λαμία οι ακαδημίες της Ξάνθης! Το πρόγραμμα και οι διαιτητές

Λιγες αγώνες έμειναν για την ολοκλήρωση των αναπτυξιακών πρωταθλημάτων της Super League με τις ακαδημίες της Ξάνθης πλην της Κ15 που ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της να αγωνίζονται το Σαββατοκύριακο.

Η Κ19 της Ξάνθης στα πλαίσια της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Νέων υποδέχεται το Σάββατο στις 12:00 στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ.

Η ομάδα του Κώστα Μπεδρελή θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες μετά τις δύο εντός έδρας ήττες από Αστέρα Τρίπολης και ΠΑΟΚ, που την έριξαν στην 6η θέση, προκειμένου να αυξήσει την βαθμολογική συγκομιδή των 40 βαθμών. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Αντώνης Σιαμανής της ΕΠΣ Δράμας με α’ βοηθό την Δήμητρα Κοτανίδου (ΕΠΣ Δράμας) και β’ βοηθό τον Κωνσταντίνο Δεδονάκη της ΕΠΣ Καβάλας.

Στα Κ17, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος Εφήβων της Super League, την Κυριακή ο ΑΟΞ αντιμετωπίζει εκτός έδρας στις αθλητικές εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Φθιώτιδας την αντίστοιχη ομάδα της Λαμίας (11:00). Η ομάδα του Κώστα Προδρομίτη που έμεινε εκτός final four μετά από χρόνια, και βρισκεται στο -11 από την προνομιούχο δυάδα και τον ΠΑΣ Γιάννινα, θέλει να κλείσει με θετικό τρόπο τις εκτός έδρας αναμετρήσεις της και να προσθέσει βαθμούς στους 29 που έχει αυτή τη στιγμή. Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Γιώργος Τασιόπουλος (Αναστασίου – Σφυρής) της ΕΠΣ Θεσσαλίας.