ΕΠΕΣΘ: Πρωταθλητής με «περίπατο» στην ΜΕΝΤ και αντίπαλος του Ερμογένη ο Άρης των τριών Εβριτών

Περίπατο έκανε ο Άρης στο κατάμεστο γήπεδο της ΜΕΝΤ και επικράτησε 0-3 της γηπεδούχου ομάδας στο πέμπτο και τελευταίο τελικό και με 3-2 νίκες πάει φουλ για άνοδο στην Α2.

Η ομάδα του Χρήστου Πάτρα έτσι κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το Φαιναλ 5 και να διεκδικήσει μια θέση για την άνοδο στην Α2.

Το παιχνίδι διακόπηκε, όταν στο δεύτερο σετ όταν ομάδα οπαδών του ΠΑΟΚ βρέθηκαν χωρίς αιτία στο γήπεδο και επιχείρησαν να προκαλέσουν επεισόδια και συμπλοκή με αυτούς του Άρη. Έπεσαν δακρυγόνα με αποτέλεσμα να απειληθεί για λίγο η ατμόσφαιρα εντός του γηπέδου, με τον αγώνα λίγο αργότερα να συνεχίζεται κανονικά.

Τα σετ: 22-25 18-25, 21-25

Στον Άρη αγωνίζονται τρεις νεαροί Εβρίτες. Ο Αλεξανδρουπολίτης πρώην κεντρικός Εθνικού Αλεξανδρούπολης και ΓΕΑ Αλέξανδρος Αλεξάκης, ο Ορεστιαδίτης πασαδόρος Νίκος Σκαρλατίδης και ο Σουφλιώτης λίμπερο Παναγιώτης Κάλφας.

Έτσι ο Άρης θα είναι ένας από τους αντιπάλους του πρωταθλητή ΕΣΠΕΘΡ Ερμογένη Ξάνθης, ενώ γνωστός είναι και ο Αριστοτέλης Σκύδρας με δυο ομάδες να μην είναι ακόμα γνωστές. Από τις πέντε ομάδες που θα συμμετέχουν στα μπαράζ της Βόρειας Ελλάδας, οι τρεις πρώτες θα ανεβούν στην Α2 Εθνική Κατηγορία.