Γ’ Εθνική: Με γκολ του Μουδούρογλου νέα ήττα ο Άρης Αβάτου στο Οφρύνιο

Την ήττα από τον Αετο Ορφανου γνώρισε ο Άρης Αβάτου που μετά την νίκη με τον Νέστο δεν βρίσκεται σε καλή κατασταση, καθώς ένα τέρμα του Σάββα Μουδούρογλου ήταν αρκετό για να κρίνει τον αγώνα.

Αυτό επετεύχθη στο 67ο λεπτό από πάσα του Σαββατιανού και λαθος της αμυνας με τον Αθανασίου στην 2η σερί συμμετοχή του στην βασικη εντεκάδα να διωχνει ψηλά την μπαλα μην μπορωντας να την μπλοκαρει, αλλα αυτη να καταλήγει στα δίχτυα του Αρη.  Με το γκολ αυτό ο Μουδούρογλου έφτασε στα 15 γκολ στο πρωτάθλημα και έπιασε στην πρώτη θέση τον Κώστα Μαρκόπουλο. 

Μέχρι το σημείο του γκολ αν κάποιος αξιζε πάντως να έχει προηγηθεί αυτός ήταν ο φιλοξενούμενος Άρης Αβάτου, που ηταν καλυτερος σε όλο το πρώτο ημιχρονο αλλα δεν πέτυχε τερμα χανοντας ευκαιρίες με δυνατό σουτ του Γκέκα στο 1′ και με τον Σαρηγιαννίδη στα μεσα του ημιχρονου που σουταρε αλλα οι αμυντικοί έδιωξαν πανω στην γραμμή.

Ο Αετος ήταν καλύτερος στο β’ μερος και πρν το γκολ εχασε μεγαλη ευκαιρια, αλλα ο Κωνσταντινου σε κενο τερμα δεν επιασε καλα την μπαλα σε σεντρα του Μουδουρογλου, οπως και στο φιναλε με τον Σαββατιανο.

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ: Κυφωνίδης, Καζαντζίδης, Κάπατζης, Πότσι (46′ Γεράκης), Παυλίδης, Καραγιαννίδης, Δουζδαμπάνης (46′ Σίλντι), Ελέζι (30′ λ.τ Κωνσταντινίδης), Κωνσταντίνου, Δουμάνης (65′ Σαββατιανός), Μουδούρογλου

ΆΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ: Αθανασίου, Παπαδιώτης, Μπουνταγκίδης, Κιομουρτζής, Κουτσούμπας, Ψεμματάς, Ζωσιμίδης, Μίλλερ, Γκέκας, Μπουλούτ, Σαρηγιαννίδης