Πάνω από 100.000 ευρώ οι εισπράξεις από το ΑΟΞ-ΠΑΟΚ! Περισσότερα έβγαλε η Ξάνθη από αυτό το ματς παρά από τα… διαρκείας!!!

Η εκκαθάριση του Ξάνθη – ΠΑΟΚ έδειξε ότι κόπηκαν 6.558 εισιτήρια, δηλαδή περίπου 2.000 παραπάνω σε σχέση με τα 4.600 εισιτήρια που δόθηκαν στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ βάσει των γνωστών ανακοινώσεων.

Αν δεν έχουν κοπεί εξτρά εισιτήρια, που βάσει των ανακοινώσεων δεν θα εκδίδονταν ούτε ένα για φίλους της Ξάνθης, τότε ενεργοποιήθηκαν και σχεδόν 2.000 κάρτες διαρκείας.

Υπενθυμίζεται ότι τα διαρκείας στην Ξάνθη κόστιζαν από 30 ευρώ τα παιδικά και 40 ευρώ τα γυναικεία, μέχρι 200 ευρώ τα ακριβότερα στην θύρα των επισήμων με την τιμή στο ανδρικό στις περισσότερες θύρες να είναι 80 ευρώ.

Δυστυχώς δεν έχουμε στοιχεία για το πόσα ανδρικά, πόσα γυναικεία και πόσα παιδικά διαρκείας έχουν κοπεί, αλλά αντιλαμβανόμαστε ότι πάνω – κάτω τα έσοδα από τα διαρκείας είναι στο ίδιο επίπεδο με τα εσοδα που είχε η ΠΑΕ Ξάνθη από αυτό και μόνο το ένα παιχνίδι, ενδεχομένως και μικρότερα αν στα διαρκείας υπολογιστούν τα αρκετά παιδικά και γυναικεία εισιτήρια που πιθανότατα έχουν κοπεί.

Βάσει της επίσημης εκκαθάρισης που ανακοινώθηκε στη συνέντευξη Τύπου, τα έσοδα από τις εισπράξεις των εισιτηρίων για αυτό το sold out ματς ανάμεσα στην Ξάνθη και τον ΠΑΟΚ ανήλθαν στις 105.000 ευρώ!!! Αρκετά μεγάλο ποσό, που μένει να δει ο κόσμος της Ξάνθης, μεγάλο μέρος του οποίου είναι στα «κάγκελα» με την απόφαση που έλαβε η διοίκηση, με ποιον τρόπο θα επενδυθεί…