Οριστικό! Θρακιώτικος εμφύλιος ανάμεσα σε Εθνικό Αλεξανδρούπολης και ΑΕ Κομοτηνής για μια θέση στην επόμενη Volley League

Είναι οριστικό. Μετά την ήττα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στην Κυψέλη από τον Παναθηναϊκό, η ομάδα του Έβρου θα είναι η αντίπαλος του Έβρου στα πλέι άουτ, για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου, μια αγωνιστική πριν μάλιστα, έχει γίνει γνωστό και μαθηματικά ότι δυστυχώς οι δυο ομάδες της Θράκης καταλαμβάνουν τις δυο τελευταίες θέσεις.

Κατά συνέπεια, βάσει της προκήρυξης, θα πρέπει να παίξουν μεταξύ τους αγώνες μπαράζ, τα λεγόμενα πλέι άουτ, για να ξεκαθαρίσει ποια από τις δυο θα παραμείνει στην Α1 και ποια θα υποβιβαστεί.

Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΕ Κομοτηνής θα δώσουν τουλάχιστον τρία και το ανώτερο πέντε παιχνίδια, μέχρι κάποια από τις δυο ομάδες να φτάσει τις τρεις νίκες. Το πλεονέκτημα έδρας το έχει ο Εθνικός.

Μάλιστα, Εθνικός Αλεξανδρούπολης και ΑΕ Κομοτηνής αναμετρώνται και το προσεχές Σάββατο για την τελευταία αγωνιστική, σε αναμέτρηση που πλέον αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα και μόνο.

Το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα δεν θα έχει καμία μα καμία σημασία ενόψει των πλέι άουτ, που είναι άγνωστο ακόμα πότε θα ξεκινήσουν αλλά θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί πριν το Πάσχα…