ΕΠΣ Θράκης: «Χαμόγελα» στα … Παγούρια μετά την «χιτσκοκική» ισοπαλία στο 93′ της Γρατινής με το Κοπτερό!

Το σημαντικότερο ίσως παιχνίδι της προτελευταίας αγωνιστικης έγινε στον Κάλχα, όπου οι Δόξα Γρατινής και η Βιστωνίδα Κοπτερού που ήθελαν μόνο νικη ώστε να έχουν ελπίδες να διεκδικήσουν την είσοδό τους στην εξάδα την τελευταία αγωνιστική, κατάφεραν να αναδειχθούν ισόπαλοι 2-2 και να μείνουν παρά εκτός πλέι οφ και να παλέψουν για την παραμονή τους.

Χιτκοκικο φινάλε είδαν οι 50 περιπου φίλαθλοι στο γήπεδο του Κάλχα, όπου σημειώθηκαν δυο γκολ στο τελευταίο πενταλεπτο της αναμέτρησης ένα για κάθε ομάδα, με την μαχητική ομάδα της Βιστωνίδας Κοπτερού του Παναγιώτη Περτσά που επαιζε σχεδόν 40′ λεπτά με πάικτη λιγότερο να μένει οριστικά εκτός πλέι αουτ στο 93′.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε για το Κοπτερό ο πρώην της Γρατινής Μιχαλακέλης στο 36′ με εντυπωσιακό σουτ στο γάμα της εστίας του Βαρελα. Η Γρατινή προσπάθησε για την ισοφάριση και την ανατροπή, εχοντας το πλεονέκτημα του παίκτη παραπάνω ύστερα από την δευτερη κίτρινη που πήρε στο 55′ ο Τσοσκούν από τον διαιτητή Καραγιάννη.

Πραγματι στο 77΄η γηπεδούχοι καταφεραν να ισοφαρίσουν με την κεφαλιά του Παπαχρονη που νίκησε τον π΄ρωην συμπαίκτη του Εφτούν Μπουτσακτσή κα΄νοντας το 1-1. Η ομάδα του Ζόραν Στοίνοβιτς ρίσκαρε για να πετύχει το γκολ της νίκης που θα την έφερνε στο -2 από τα Παγούρια που την ίδια ώρα έχαναν 3-2 στο Σιδξροχώρι, αλλα τελικά το πλήρωσαν, αφού η άλλη μεταγραφή της ομάδας ο ελληνοκαναδέζος Φίλων στο 88’έκανε το 1-2 και ξαναέβαζε στο κόλπο των πλέι οφ το Κοπτερό. Ωστόσο η χαρά των φιλοξενούμενων κρατησε σχεδόν ένα πεντάλεπτο αφού στο 93′ ο Λεγάτος ισοφάρισε σε 2-2 με τις δυο ομάδες σε ένα δραματικό αγώνα να μένουν εκτός εξάδας, στην έβδομη θέση (η Δόξα έχει την ισοβαθμία) και στο -4 από την Αναγέννηση Παγουρίων μια αγωνιστική πριν την λήξη της κανονικής περιόδου.

ΔΟΞΑ ΓΡΑΤΙΝΗΣ (Στοίνοβιτς): Βαρέλας, Κακανούδης, Λεγάτος, Παπαχρόνης, Γιολδάσης, Καμζέλας, Νεαζη Αλή, Κρομμύδας, Στοινοβιτς, Κωστιδης (46′ Καρακουσης, 76′ Ζήσης), Γαβριηλ

ΒΙΣΤΩΝΙΔΑ ΚΟΠΤΕΡΟΥ (Περτσας): Εφτούν Μπουτσακτσή, Ιμπις, Χουσειν, Γεωργακοπουλος, Πρίφτης, Τομπα, Γ. Αραμπατζης, Μουεμιν (12′ Μιχαλακέλης), Θεοδωριδης (46 Α. Τομπα), Μ. Αραμπατζης, Μουσταφα