Volley League: «Αποθεώνει» Στοάκη ο Κώστας Δεληκώστας

Με αφορμή το Media Guide που ετοίμασε ενόψει του εντός έδρας αγώνα της ΑΕ Κομοτηνή με τον Φοίνικα Σύρου ο διευθυντής Επικοινωνίας της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής Βασίλης Στοάκης, ο Εβρίτης προπονητής του Παμβοχαϊκού Κώστας Δεληκώστας «αποθέωσε» το έργο του συντοπίτη του στην ομάδα της Ροδόπης.

«Συγχαρητήρια στον διευθυντή επικοινωνίας της Α.Ε. Κομοτηνής, Βασίλη Στοάκη. Επαγγελματική δουλειά που μας δίνει την ελπίδα, να δούμε υψηλό επίπεδο και σε άλλους τομείς του σπορ μας.
Υ.Γ Τον Βασίλη Στοάκη, δεν τον γνωρίζω προσωπικά. Έχουμε ανταλλάξει χαιρετισμό, στο μεταξύ μας αγώνα στην Κομοτηνή»
αναφέρει στο προσωπικό του προφίλ ο Σουφλιώτης τεχνικός του Παμβοχαικού.

Άμεση ήταν η αντίδραση στο σχόλιο από τον (επίσης εβρίτη) δημοσιογράφο Δημήτρη Αρβανιτίδη, ο οποίος ανέφερε: «Ειναι μακράν το καλύτερο γραφείο τύπου της φετινής Volleyleague. Όταν κάποιος κάνει με μεράκι αυτό που αγαπά, το αποτέλεσμα απλά είναι υπέροχο. Και αυτό το κάνει χρόνια τώρα».

Δεν είναι η πρώτη φορά φυσικά που ο Στοάκης ετοιμάζει Media Guide για έναν εντός έδρας αγώνα της ΑΕ Κομοτηνής, κάτι που δεν συναντάμε στις άλλες έδρες, όπως και δεν είναι η πρώτη φορά που μέσα στη χρονιά «πλέκεται το εγκώμιο» του Βασίλη Στοάκη από τους ανθρώπους της Volley League.

Ο βασικός σπορκάστερ στις μεταδόσεις βόλεϊ της κρατικής τηλεόρασης Νίκος Λιώλης, στην περιγραφή της αναμέτρησης Παναθηναϊκός- ΑΕ Κομοτηνής, συνεχάρη τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ομάδας της Ροδόπης για το έργο του όπως και οι υπεύθυνοι Επικοινωνίας της ΕΟΠΕ Παντελής Λώλης και Ισίδωρος Πρίντεζης, που «αποθέωσαν» την προσπάθεια μετά το βίντεο που ανέβασε η ομάδα πριν τα Χριστούγεννα.

Πιθανότατα ο Δεληκώστας δεν ξέρει καν ότι ο Στοάκης είναι και… συνάδελφός του, καθότι προπονητής, αλλά σε άλλο άθλημα (το μπάσκετ, επίσης της ΑΕ Κομοτηνής), αλλά οι δημοσιογράφοι σίγουρα τον ξέρουν για την πορεία του την τελευταία δεκαετία, έστω και αν στο βόλεϊ οι περισσότεροι τον έμαθαν φέτος, παρά τις αρκετές γνώσεις που έχει, καθώς ως μαθητής ήταν τακτικός θαμώνας στην κερκίδα του «κλουβιού» για να βλέπει τη μεγάλη ομάδα της Ορεστιάδας.

Είναι σημαντικό για όλους τους εκπροσώπους Τύπου να αναγνωρίζεται η προσφορά τους στην εικόνα των ομάδων, που ειδικά στην περίπτωση της ΑΕ Κομοτηνής φέρει ξεκάθαρα την υπογραφή του Στοάκη, αλλά το ερώτημα που προκύπτει είναι το κατά πόσο οι ομάδες φροντίζουν να στηρίζουν οικονομικά και υλικά αυτές τις προσπάθειες ή απλά στηρίζονται στο μεράκι αυτών των ανθρώπων.