Mε μοιραίους «Τσανα» και Οτέμπερη ο Θεολόγος των 7 Θρακιωτών ηττήθηκε στο ντέρμπι της Θάσου και … αποχαιρετά τον τίτλο!

Σπουδαίο ντέρμπι έγινε στη Θάσο στο γήπεδο του Ποτού, μεταξύ της Δόξας Θεολόγου και της Αναγέννησης Λιμεναρίων για την 19η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας Καβάλας.

Οι γηπεδούχοι που βρίσκονταν στην κορυφή μαζί με τον Βύρωνα ήταν καλύτεροι, αλλά αφού δεν εκμεταλλεύτηκαν τις μεγάλες ευκαιρίες που είχαν, 2 δοκάρια, χαμένο πέναλτι, ηττήθηκαν με 0-1 στο φινάλε κάνοντας δώρο στην ομάδα του Βύρωνα που πέρασε ξανά στην κορυφή.

Η Δόξα είχε ένα χαμένο τετ-α-τετ με τον Τσανακτσόγλου, και δοκάρι με τον Ηλία Οτέμπερη. Στο 70′ η Δόξα κέρδισε πέναλτι, την εκτέλεση πήγε ο Τσανακτσόγλου όμως δεν νίκησε τον Παπαδόπουλο και στην επαναφορά το σουτ του Ζούλη έδιωξε και πάλι ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης. Στο 85′ σε σέντρα του Αγγελίδη ο Κυπαρρισίου έκανε το 0-1. Στο 90′ ο Τσανακτσλογλου πήγε να πάρει το αίμα του πίσω αλλα το καταπληκτικό φαουλ από τα 30 μέτρα βρήκε το δοκάρι με το 0-1 να αδικεί την προσπαθεια των Θρακιωτών της Δόξας Θεολόγου.

Των Ξανθιωτών Τόλη Τσανακτσόγλου, Βασίλη Στεπανιάν, Σάββα Μπαϊρακταρίδη, Δημήτρη Θεοφυλάκη και Φίλιππου Τζομιάδη, του πρώην αμυντικού του Πανθρακικού και Κοσμίου Γιώργου Ζούλη και του Εβρίτη περσινού MVP της ΕΠΣ Έβρου Ηλία Οτέμπερη.

Ο Βύρωνας Καβάλας έχει 45 βαθμούς και αγώνα λιγότερο, 42 η Δόξα Θεολόγου, 39 ο Ορφέας Ελευθερούπολης και 36 με αγώνα λιγότερο η Αναγέννηση Λιμεναρίων, 7 αγωνιστικές πριν το φινάλε.