Γ’ Εθνική: Νέο γκολ ο Ζαγναφέρης με τα Κουφάλια κόντρα στον Εδεσσαϊκό των Παπαδημητρίου, Γκαρακλίδη

Σκόνταψε ο Εδεσσαϊκός των Ιάσονα Παπαδημητρίου και Θωμά Γκαρακλίδη, καθώς δεν κατάφερε να λυγίσει την σθεναρή αντίσταση του μαχητικού αλλά υποβιβασμένου ΠΑΟ Κουφαλίων που απέσπασε το 1-1 στην Έδεσσα.

Οι πράσινοι δεν ικανοποίησαν με την απόδοση τους, ωστόσο στο 12΄άνοιξαν το σκορ με τον Μεταξά με δυνατό σουτ μετά από ασίστ του Παπαδημητρίου. Στο 23′ απάντησε ο ΠΑΟ Κουφαλίων και ισοφάρισε σε 1-1 μετά από σέντρα από τα αριστερά και πλασέ του Γιάννη Ζαγναφέρη από το ύψος της μικρής περιοχής. Αυτό ήταν το 4ο φετινό του και το 3ο με την ομάδα των Κουφαλίων (ένα έχει και με την ΑΠΕ Λαγκαδά).

Στο 31΄το ωραίο σουτ του Παπαδημητρίου έξω απο την περιοχή η μπάλα γλείφει το οριζόντιο δοκάρι, με τον πρώην της Ξάνθης να μένει στα 14 τέρματα, παραμένοντας ωστόσο στην κορυφή των σκόρερ.

Ο 26χρονος μεσοεπιθετικός και γιος του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα, είναι γνώστης της κατηγορίας, ενώ ακόμα θήτευσε σε Μακεδονικό (αρχηγός) και Οδυσσέα Κορδελιού, απασχολώντας πρόσφατα πολλές ομάδες.

Την περίοδο αυτή υπηρετεί την σταρτιωτική του θητεία ενώ πρόσφατα πήρε και το πτυχίο του ως Μηχανολόγος Μηχανικός στην Πολυτεχνική Σχολή του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.