Γ’ Εθνική: Κάνει λόγο για «λάσπη» διαψεύδοντας για Μκρτσιαν και Μελισσόπουλο ο Νέστος Χρυσούπολης

Στα δημοσιεύματα καβαλιώτικων μέσων ενημέρωσης που αναδημοσίευσε και το ThrakiSportS για κρίση στις σχέσεις της διοίκησης του Νέστου Χρυσούπολης με τους τρεις αρχηγούς της ομάδας διέψευσε η πρώτη με επίσημη ανακοίνωσή της.

Στη Χρυσούπολη είναι αλήθεια ότι πνέουν μένεα για την συμπεριφορά συγκεκριμένων οπαδών της ομάδας που με την «έμπνευση» τους να διακόπτουν συνεχώς τον αγώνα μετά το γκολ του Μπέλιτς, όταν και ο Νέστος προηγήθηκε με 2-1, ανάγκασε τον διαιτητή να κρατήσει 6 λεπτά καθυστερήσεων με αποτέλεσμα να έρθει η ισοφάριση.

Επίσης αν και δεν διαψεύδεται ότι σημειώθηκε ένταση στα αποδυτήρια των γηπεδούχων, γίνεται λόγος για λάσπη από τα ΜΜΕ που ανέφεραν ότι οι Μκρτσιάν, Μελισσόπουλος και Αθανασίου βρίσκονται υπ’ ατμόν. Τονίζουν ωστόσο ότι τις όποιες «αποφάσεις μας θα τις ανακοινώσουμε εμείς», αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορει και να υπάρξουν εξελίξεις, αλλά ακόμα δεν έχει αποφασιστεί κάτι σχετικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

«Η λάσπη στην ομάδα μας συνεχίζεται από διαφορά site και η προστασία της ομάδος μας είναι πρώτο μέλημα της διοίκησης. Οι αρχηγοί της ομάδος Αθανασίου – Μκρτσιαν – Μελισσοπουλος είναι μέλη της ομάδος μας και δεν επιτρέπουμε σε κανέναν να ρίχνει λάσπη στους ποδοσφαιριστές μας πριν από οποιαδήποτε απόφαση πάρει το συμβούλιο μας!

Για εμάς η προστασία της ομάδος μας και των ποδοσφαιριστών μας για τον τεράστιο αγώνα που κάνει όλο τον χρόνο είναι το πρώτο μας μέλημα και ο Νέστος μας είναι πάνω από όλα!

Οποίες αποφάσεις παρθούν που θα είναι ανακοινώσιμες θα τις ανακοινώσουμε εμείς και όχι διάφορα site ερήμην της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών μας».

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΤΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΤΟΥ ΝΕΣΤΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ