Γ’ Εθνική: Ξέσπασε εμφύλιος στον Νέστο μετά την πτώση από την κορυφή! Στην έξοδο Μκρτσιαν και Μελισσόπουλος, σοβαρό επεισόδιο (και) με Κετσιεμενίδη…

«Εμφύλιος πόλεμος»  ξέσπασε στη Χρυσούπολη αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και το γκολ του Γουναρίδη στις καθυστερήσεις που προκάλεσε σοκ στους γηπεδούχους. 

Ποδοσφαιριστές του Νέστου τα είχανε με φιλάθλους της ομάδας που πετούσανε μπάλες στον αγωνιστικό χώρο και με αυτό τον τρόπο κράτησε πολλές καθυστερήσεις ο διαιτητής. Απειλήθηκαν επεισόδια μεταξύ φιλάθλων και παικτών.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η proini, στα επεισόδια ενεπλάκη και ο ξανθιώτης προπονητής των γηπεδούχων Κυριάκος Κετσιεμενίδης που τα είχε με συγκεκριμένο φίλαθλο.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στα αποδυτήρια της ομάδας συνεχίστηκε η ένταση με φραστικό επεισόδιο που ξέφυγε  ανάμεσα στον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Μπουντρούδη και ποδοσφαιριστές.  

Μάλιστα, με βραδινή νέα ανάρτησή της η proini αναφέρει ότι η διοίκηση του συλλόγου συνεδρίασε εκτάκτως μετά το τέλος του αγώνα και σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες αποφάσισε την λύση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Νάσο Αθανασίου – Ανδρέα Μκρτσιάν και Αλέξη Μελισσόπουλο.

«Πάντως και ενώ η ομάδα αύριο Δευτέρα έχει ρεπό το  όλο θέμα φαίνεται ότι θα οριστικοποιηθεί την Τρίτη. Θέμα προπονητή δεν υπάρχει παραμένει στο πόστο του ο Κυριάκος Κετσιεμενίδης που όμως  δεν γνωρίζουμε τις προθέσεις του σχετικά με τις απομακρύνσεις των τριών προαναφερόμενων παικτών», σχολιάζει η proini.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος του αγώνα δεν έγινε η καθιερωμένη συνέντευξη τύπου. Δηλώσεις έκανε μόνο ο προπονητής του Απόλλωνα Παραλιμνίου Παύλος Δημητρίου.