Αίσθηση από την παρουσία της «Ρονάλντο του Next Top Model» Ειρήνης Ερμείδου στο γυναικείο «Ελ Θράκικο»

Πλήθος κόσμου, περίπου 200 άτομα, αριθμός πρωτοφανής για γυναικείο αγωνα ποδοσφαίρου, παρακολούθησε το μεσημέρι της Κυριακής στο ΔΑΚ Κομοτηνής την αναμέτρηση ανάμεσα στην Ροδόπη ’87 και την Βασίλισσα της Θράκης, το επονομαζόμενο και ως «γυναικείο Ελ Θράκικο».

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους ξεχώρισε ωστόσο με την παρουσία της η Ειρήνη Ερμείδου. Ο λόγος για την κοπέλα που ξεχώρισε στο ριάλιτι GNTM, το ελληνικό Next Top Model δηλαδή, η οποία έγινε γνωστό στο πανελλήνιο κυρίως επειδή ανέφερε ότι η ίδια έπαιζε ποδόσφαιρο σε γερμανική ομάδα με αποτέλεσμα να αποκομίσει και το παρατσούκλι «Ρονάλντο» από την Βίκυ Καγιά.

Η Ειρήνη Ερμείδου κατάγεται ως γνωστόν από την Κομοτηνή, βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην πατρίδα της, τυγχάνει να γνωρίζεται με κάποιες από τις παίκτριες των δύο ομάδων και αποφάσισε να πάει το μεσημέρι της Κυριακής στο ΔΑΚ Κομοτηνής και να παρακολουθήσει από την εξέδρα τις προσπάθειές τους.

Μάλιστα, ο φακός συνέλαβε την Ερμείδου να παίζει και με ένα σκυλάκι που βρέθηκε στο γήπεδο, το οποίο ανήκει σε κάποια παίκτρια, όπως έγινε γνωστό αργότερα, δείχνοντας και τα φιλοζωικά της αισθήματα. Η Ερμείδου κάθισε από την πλευρά που καθόντουσαν οι φίλοι και οι φίλες της Ροδόπης (υπήρχαν στο γήπεδο και 30 περίπου άτομα από την φιλοξενούμενη ομάδα της Ξάνθης), ίσως και λόγω καταγωγής.

Πλέον σε όλους όσους την είδαν στο γήπεδο, μπήκε η απορία: λέτε να σκάσει το καλοκαίρι κάποια… μεταγραφή; Θα είναι η κορυφαία κίνηση σε επίπεδο όχι απλά αγωνιστικό αλλά και διαφημιστικό για όποια ομάδα κινηθεί να την αποκτήσει…