Δώρο γενεθλίων με κλήση στην Εθνική Ομάδα για την Όλγα Στούρα του ΟΦΘΑ

Την είσοδο στην Εθνική Ομάδα της Όλγας Στούρα πανηγυρίζει ο ΟΦΘΑ, μία πρόκριση που προέκυψε από τους Χειμερινούς Αγώνες (Κατηγοριών και Ανδρών– Γυναικών) με πρώτο χρόνο στα 100μ ελεύθερο και δεύτερη επίδοση στα 100μ. ύπτιο και στα 100μ πεταλούδα κοριτσιών με έτος γέννησης 2004-2005 και με την Όλγα να είναι με την μικρότερη ηλικία!

Οι αγώνες της Πολυεθνούς Συνάντησης όπου θα βρεθεί η Αλεξανδρουπολίτισσα κολυμβήτρια είναι στο Γκρατς της Αυστρίας στις 13 και 14 Απριλίου 2019.

«Σίγουρα αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά και ευθύνη για τον ΟΦΘΑ να φοράει το εθνόσημο μία ακόμη κολυμβήτρια του. Είναι η 13η φορά που συμβαίνει αυτό στα 15 χρόνια ζωής του κολυμβητικού του τμήματος και ο αριθμός δεν φοβίζει καθόλου τον σύλλογο, καθώς η ανακοίνωση της σύνθεσης της εθνικής αποστολής συμπίπτει και με τα γενέθλια της Όλγας!

Συγχαρητήρια πρέπει να δώσουμε για τον ίδιο λόγο και στον Τάσο Κούγκουλο που μέχρι πριν 6 μήνες ήταν κολυμβητής του ΟΦΘΑ από την αρχή της κολυμβητικής του ζωής!», επισημαίνει σχετική ανακοίνωση του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης.