Γ’ Εθνική: Με 2 τέρματα του Εβρίτη σκόρερ Πάρη Παλιάτσου η Παλαιόχωρα έκανε «σεφτέ» επί του Ατρόμητου

Με τον Εβρίτη επιθετικό Πάρη Παλιάτσο να σκοράρει δις η Παλαιόχωρα, για πρώτη φορά φέτος κατάφερε να κερδίσει στην Κάντανο, υποχρεώνοντας σε ήττα με 3-2 τον ουραγό Ατρόμητο Πειραιά.

Το σκορ άνοιξε στο 3ο λεπτό ο Μανουσάκης, ενώ το 2-0 έγινε στο 24′ με τον Παλιάτσιο, σκορ που παρέμεινε μέχρι και το 68ο λεπτό. Σε εκείνο το σημείο όμως και για το επόμενο δεκάλεπτο, ο Ατρόμητος Πειραιά κατάφερε να σκοράρει δύο τέρματα, με τον Παλάτσιο αρχικά και στη συνέχεια, στο 77’ με τον Συράκο, ισοφαρίζοντας σε 2-2.

Τελικά, τη λύση για την Παλαιόχωρα έδωσε αμέσως μετά (79’) ο Παλιάτσιος, σκοράροντας το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Η χανιώτικη ομάδα στην οποία αγωνίζεται και ο πρωην Πάνθρακας Κώστας Πάγκαλος έφτασε έτσι τους 19 βαθμούς απέχει ωστόσο στο -5 από την σωτηρία.

Ο Παλιάτσιος έχει γεννηθεί το 1994, κατάγεται από την Αλεξανδρούπολη, έχει ύψος 1.85. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άρη και συνέχισε σε Εθνικό Νέου Αγιονερίου, Πιερικό, Χανιά, Πανελευσινιακό και Χαλκίδα. Φέτος διανύει την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας του σε εθνικές κατηγορίες με τη φανέλα του ΑΟΠ, έχοντας φτάσει τα 6 γκολ στο πρωτάθλημα, ενώ πέτυχε και το πρώτο γκολ στην ιστορία της ομάδας στο Κύπελλο Ελλάδας, απέναντι στον Εθνικό. Η προηγούμενη πιο παραγωγική του σεζόν ήταν με τον Εθνικό Νέου Αγιονερίου (2013-2014), όπου πέτυχε 5 γκολ στη Γ’ Εθνική.