Volley League: Τα πηγαδάκια Μουστακίδη και Παπάζογλου με τους τρεις Εβρίτες του Ολυμπιακού (+photos)

Ο αγώνας ανάμεσα στον Ολυμπιακό Πειραιώς και τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης αποδείχθηκε τυπική διαδικασία και μετά το τέλος του δόθηκε η ευκαιρία για ενδιαφέροντα πηγαδάκια ανάμεσα στους Εβρίτες του Ολυμπιακού και τους προπονητές του Εθνικού, που έχουν και αυτοί γράψει την δική τους ιστορία με τον Ολυμπιακό.

Αρχικά ο Γιώργος Παπάζογλου έπιασε κουβέντα με τον λίμπερο της ομάδας του Ολυμπιακού Άκη Δαρίδη και τον Ανδρέα Ανδρεάδη, ο οποίος ωστόσο είχε να ασχοληθεί και με τον γιο του Βαγγέλη που λόγω ενός μικρού διαστρέμματος στο σχολείο εμφανίστηκε στο γήπεδο με πατερίτσες, αλλά πάντα στο πλευρό του μπαμπά σε όλους τους αγώνες που μπορεί να δώσει το παρών.

Λίγο αργότερα, αφού ολοκλήρωσε τα διαδικαστικά, προστέθηκε στην παρέα και ο Σάκης Μουστακίδης με τον Ραφαήλ Κουμεντάκη. Όλοι μαζί είχαν αρκετά να θυμηθούν και να πουν ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. Άλλωστε ειδικά στο βόλεϊ όλοι οι παίκτες είναι φίλοι μεταξύ τους, πόσω μάλλον όταν μιλάμε για Εβρίτες που όλοι κάποτε έχουν συνυπάρξει στον Εθνικό αλλά και στον Ολυμπιακό.