ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Δεν πήγε λόγω καρναβαλιού ο Άθλος από την Ξάνθη στην Ορεστιάδα, 20-0 νίκη στα χαρτιά η Φιλία

Το πρώτο αποτέλεσμα από την από την 24η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Ανδρών της ΕΚΑΣΑΜΑΘ είναι ήδη γεγονός καθώς ο αγώνας δεν θα διεξαχθεί ποτέ.

Ο Άθλος Ξάνθης δήλωσε αδυναμία να προσέλθει στην Ορεστιάδα για την αναμέτρηση με την Φιλία, πιθανότατα λόγω του καρναβαλιού καθώς αν και η αναμέτρηση είχε οριστεί σχετικά νωρίς, γίνεται αντιληπτό ότι για τους Ξανθιώτες αυτές τις μέρες το Καρναβάλι προέχει, δεδομένου ότι υπάρχει και το βράδυ του Σαββάτου καρναβαλική παρέλαση. Χώρια που έτσι κι αλλιώς ο Άθλος δημιουργήθηκε μέσα από το Πρωτάθλημα Πολιτιστικών Συλλόγων, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

Την σχετική ενημέρωση έκανε η Φιλία Ορεστιάδας, καλώντας τους φίλους της να μην προσέλθουν χωρίς λόγο στο παλαιό κλειστό γυμναστήριο όπου επρόκειτο να διεξαχθεί ο αγώνας. Η Φιλία Ορεστιάδας παίρνει έτσι ένα εύκολο δίποντο, καθώς κερδίζει με 20-0 στα χαρτιά. Είναι μάλιστα το δεύτερο συνεχόμενο ξεκούραστο δίποντο στην έδρα της αφού και πριν δύο εβδομάδες δεν είχε προσέλθει στην Ορεστιάδα ο Βύρωνας Καβάλας, αρχικά λόγω του καιρού αλλά και στη συνέχεια μετά από την πρώτη αναβολή, επειδή είχε αδυναμία να αγωνιστεί μεσοβδόμαδα.