ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Η νεαρή διαιτητίνα που σφυρίζει στους αγώνες με… την δική της κερκίδα (+photo)

Ημέρα της γυναίκας σήμερα και στο πλαίσιο σειράς αφιερωμάτων που έχει ετοιμάσει το ThrakiSportS για την τιμήσει, πρωταγωνιστεί και η Στέλλα Κωστοπούλου.

Η νεαρή διαιτητής της ΕΚΑΣΑΜΑΘ σπουδάζει Μοριακή Βιολογία στο ΔΠΘ και όποτε ορίζεται να σφυρίξει σε αγώνες, το κάνει έχοντας και την… δική της κερκίδα.

Στην φωτογραφία βλέπετε το πανό που κρατούσε στα χέρια της μια όμορφη παρέα κοριτσιών και έκανε την εμφάνιση του προς του τέλος του αγώνα βόλεϊ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον ΠΑΟΚ το περασμένο Σάββατο.

Το πανό προκάλεσε εντύπωση αλλά δεν αφορούσε την αναμέτρηση της Volley League αλλά εκείνην της ΕΚΑΣΑΜΑΘ ανάμεσα στον Εθνικό και τον Έβρο Σουφλίου που ακολουθούσε για το Πρωτάθλημα Ανδρών και στον οποίο η Στέλλα ήταν διαιτητής.

Δεν είναι συχνό φαινόμενο να σφυρίζουν γυναίκες στα ανδροκρατούμενα σπορ και ιδίως σε αγώνες Ανδρών, αλλά η Στέλλα Κωστοπούλου έχει καταφέρει να σπάσει αυτό το κάστρο, παράλληλα με τις σπουδές της.

Και είναι ήδη παλιό μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών, αφού είχε πιάσει την σφυρίχτρα πριν από την επιτυχίας της στις Πανελλήνιες Εξετάσεις και μάλιστα με άριστες επιδόσεις, όπως είχε γράψει τότε σε ανακοίνωσή του ο Σύνεσμος.