Γ’ Εθνική: Κερκίδα από το Κιλκίς στο «Φώτης Κοσμας», απών ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης και οι ακαδημίες του Εθνικού!

Απων ήταν ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης και του συλλόγου του Εθνικού από τον «τελικό» του πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής με τον Αλέξανδρο Κιλκίς, όπου έπαιζε τις τελευταίες του ελπίδες για παραμονή στη Γ’ Εθνική.

Ο Εθνικός ηττήθηκε με 0-2 αλλα σχολιάστηκε πιο πολύ το γεγονός οτι ο κοσμος απουσιασε από ενα ακόμα ποδοσφαιρικό ραντεβου στο Φωτης Κοσμας. Οαση τα νεαρά παιδιά που βρεθηκαν στον αγώνα αλλα δυστυχώς αυτα δεν ήταν από τις ακαδημίες του Εθνικού αλλά από την ακαδημία του Αλεξανδρου που βρίσκονταν στην Κομοτηνή και ήρθαν στην Αλεξανδρούπολη ώστε με τις φωνες και τα τραγούδια τους να ενισχυσουν την ομαδα του Μακη Κατσαβακη και του Βασιλη Παμπορίδη.

Οπως ανεφεραν ανθρωποι της ομαδας του Κιλκις στο ThrakiSportS, αισθηση τους προκάλεσε η απουσία του κοσμου της Αλεξανδρούπολης αλλά και ειδικότερα των νεαρών παιδιών από τις ακαδημίες του Εθνικού από τις κερκίδες, λεγοντας οτι αντίθετα στην δική τους περίπτωση σε όλους τους αγώνες στο Κιλκις οι ακαδημιες δίνουν παντα το παρών – και όπως αποδείχθηκε όχι μόνο στα εντός αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια.