Γ’ Εθνική: Κράτησε τον Αετό Ορφανού στην ισοπαλία η αξιόμαχη Ασπίδα Ξάνθης

Σε ένα παιχνίδι που χαρακτηρίστικε από τις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού ουσιαστικές φάσεις, η Ασπίδα Ξάνθης κατάφερε να κρατήσει τον δυνατό Αετό Ορφανού στην ισοπαλία.

Η ομάδα του Χρήστου Σαμαρά μπήκε προφανώς με αμυντικό προσανατολισμό και με πρωταρχικό σκοπό να κρατήσει το μηδέν παθητικό. Κάτι που εκ του αποτελέσματος φαίνεται πως το κατάφερε.

Οι Ξανθιώτες (φωτό αρχείου) είχαν μια πολύ μεγάλη φάση μόλις στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης, με τον Μερακλή να πιάνει μια κεφαλιά αλλά να βλέπει τους αντίπαλους αμυντικούς να απομακρύνουν με δυσκολία κυριολεκτικά πάνω στη γραμμή.

Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι είχαν δύο ευκαιρίες στο παιχνίδι, όμως δεν κατάφεραν να τις αξιοποιήσουν, αφού βρήκαν απέναντί τους τον Μάριο Χατζηγεωργίου.

Στο 21′ ο Μουδούρογλου από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ, ενώ στο 55′ αρχικά ο έμπειρος πορτιέρο της Ασπίδας Ξάνθης απέκρουσε την δύσκολη κεφαλιά του Κωνσταντίνου, ενώ στην επαναφορά ο ίδιος δεν κατάφερε να σημαδέψει την εστία κι έτσι παρέμεινε το 0-0 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

ΑΣΠΙΔΑ ΞΑΝΘΗΣ (Σαμαράς): Χατζηγεωργίου, Σαμαράς, Ζώτος, Χριστοφορίδης, Μερακλής, Νταμπανλής, Σάββογλου , Κοτίδης (57′ Πεντεζίδης), Κούπας (64′ Σάββογλου Β.), Παπαδόπουλος (90′ Χατζηπαρασκευάς), Κυριαζίδης (79′ Κατσής).

ΑΕΤΟΣ ΟΡΦΑΝΟΥ (Σίτσας): Κυφωνίδης, Καζατζίδης, Βουζουλίδης (46′ Μήτας), Κωνσταντινίδης, Πότσι (46′ Κωνσταντίνου), Δαγκούλης (84′ Γιάνα), Ελέζι, Μουδούρογλου, Γεράκης (46′ Σαλπιγγίδης), Δουμάνης, Κάμπατζης.