LIVE η Γ’ Εθνική: Πολύγυρος – Ασπίδα Ξάνθης, Ευκαρπία – Λεύκιππος και ΓΑΣ Κομοτηνή – Νέα Μουδανιά

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την εξέλιξη στους αγώνες Πολύγυρος – Ασπίδα Ξάνθης, Ευκαρπία – Λεύκιππος Ξάνθης και ΓΑΣ Κομοτηνή – Νέα Μουδανιά για την 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής στον β’ όμιλο του βορρά.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα ενημερώνεστε για την εξέλιξη στα παιχνίδια της 17ης αγωνιστικής και τέταρτης του β’ γύρου Πολύγυρος – Ασπίδα Ξάνθης, Ευκαρπία – Λεύκιππος Ξάνθης και ΓΑΣ Κομοτηνη – Νέα Μουδανιά.

Ωρα 14:55 Τα παιχνίδια σήμερ διεξάγονται σε τρεις διαφορετικές ζώνες, με το πρώτο από αυτά σε περίπου μια ώρα από τώρα και για αυτό έχει ανοίξει το live από τόσο νωρίς.

Ωρα 15:00 Στις 16:00 λοιπόν έχουμε το τζάμπολ στην αναμέτρηση ανάμεσα στον Πολύγυρο και την Ασπίδα Ξάνθης, το πρώτο χρονικά παιχνίδι της αγωνιστικής.

Ωρα 15:05 Μια ώρα μετά, στις 17:00 αρχίζει στην Ευκαρπία ο αγώνας της άλλης ομάδας της Ξάνθης, του Λεύκιπου με την τοπική ομάδα.

Ωρα 15:09 Ιδια ώρα, στις 17:00 δηλαδη, ξεκινά και η αναμέτρηση ανάμεσα σε ΜΕΝΤ και Απόλλωνα Καλαμαριάς.

Ωρα 15:14 Στις 18:00 τέλος, την κλασική ώρα δηλαδή, ο ΓΑΣ Κομοτηνή αντιμετωπίζει στην έδρα του την ουραγό και χωρίς νίκη ακόμα ομάδα των Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής.

Ωρα 15:18 Ιδια ώρα ξεκινούν και τα ματς Αστέρας Σίνδου – Μακάμπη, ΒΑΟ – Δέκα και Ζέφυρος – Αίας Ευόσμου.

Ωρα 15:22 Εμείς θα έχουμε ενημέρωση κατά πρώτο λόγο από τα ματς των ομάδων της Θράκης, όπως κάνουμε κάθε Κυριακή.

Ωρα 15:30 Να σας αναφέρουμε ότι χορηγος της μετάδοσης είναι ο όμιλος Μουταφίδη (ΠΑΜ Ε.Π.Ε. και ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε.) ένας από τις μεγαλύτερους ομίλους που δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή και διανομή υψηλής ποιότητας μηχανημάτων, εργαλείων και λοιπών ειδών βιομηχανικού εξοπλισμού και εξοπλισμού συνεργείων στην Ελλάδα.  

Ωρα 15:34 Τα μέλη της εταιρείας διαθέτουν πολύτιμη πείρα  καθώς δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο από το 1970. Προϊόντα της έχουν διατεθεί σε εκατοντάδες πελάτες μας .Η ΠΑΜ Ε.Π.Ε. &  ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε. στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2000 τ.μ., σε μία από τις κεντρικές οδούς της Θεσ/νίκης. Διαθέτουν 15 άτομα υπαλληλικό προσωπικό και  5 οχήματα για την κάλυψη των αναγκών τoυς και την εξυπηρέτηση πελατών.

Ωρα 15:41 Χορηγός είναι επίσης  το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος» (Χαριλάου Τρικούπη 25, Κομοτηνή). Σύμφωνα με το λεξικό διεκπεραιώνω σημαίνει ότι «ολοκληρώνω ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να φέρω σε πέρας και να ρυθμίσω συνολικά μια αποστολή ή μια υπόθεση». Αυτό ακριβώς ήρθε να κάνει σε όσους δεν έχουν τον χρόνο ή θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του να στηθούν στην ουρά και να τρέξουν προσωπικές τους υποθέσεις ή ακόμα και για να πληρώσουν ένα λογαριασμό το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος».

Ωρα 15:45 Στο γραφείο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε για υποθέσεις που αφορούν το Υπουργείο Μεταφορών (Μεταβιβάσεις, Κατάθεση Πινακίδων, Άρση Ακινησίας, Αντικατάσταση Πινακίδων, Ανανέωση Διπλώματος, Έκδοση Διπλώματος Νέου Τύπου), μπορείτε να πληρώσετε όλους τους λογαριασμούς σας ακόμα και αν έχουν λήξει ή αν θέλετε να πληρώσετε μέρος του ποσού, μέσω του συστήματος i-bank pay spot της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης το γραφείο αποτελεί επίσημο συνεργάτη της εταιρίας μεταφράσεων Speakt, η οποία κάνει απλές και επικυρωμένες μεταφράσεις σε 35 γλώσσες. Τέλος μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε παράβολο εύκολα και γρήγορα, ενώ το γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε οποιαδήποτε αίτηση. Για όλες τις υπηρεσίες, ακόμα και για τους λογαριασμούς, μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά, είτε με τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα. Περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 15:52 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ, Α1, Α2, Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 15:56 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες)

Ωρα 16.00 Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 16:06 Τέλος χορηγός της μετάδοσης θα είναι και η ασφαλιστική εταιρεία MetLife και ο συνεργάτης της Κώστας Καραγιάννης (τηλέφωνο 6977154969), χρηματοοικονομικός και ασφαλιστικός σύμβουλος ζωής, εξειδικευμένος σε αθλητικά προγράμματα για ερασιτεχνικά σωματεία και προγράμματα υγειας αθλητών. Διαθέτοντας 150 χρόνια εμπειρίας, και για πάνω από 50 χρόνια στην Ελλάδα, η MetLife διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της υγείας, προσωπικών ατυχημάτων, ασφαλιστικής προστασίας, των συντάξεων και των αποταμιευτικών λύσεων παγκοσμίως. Την Εταιρία αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται εκατομμύρια ασφαλισμένοι σε όλον τον κόσμο, καθώς και περισσότερες από 90 από τις 100 κορυφαίες του FORTUNE 500®  που δραστηριοποιούνται στις Η.Π.Α. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:12 Στον Πολύγυρο στο 6′ η Ασπιδα Ξάνθης είναι μπροστά 7-11

Ωρα 16:20 Τέλος περιόδου. Οι Χαλκιδικιωτες πέρασαν μπροστα στο σκορ. Τελος πρώτου δεκαλέπτου Πολύγυρος – Ασπίδα Ξάνθης 17-15

Ώρα 16:44 Ημίχρονο. Ξεφεύγουν με 10 οι γηπεδούχοι. Τελος δεύτερου δεκαλέπτου Πολύγυρος – Ασπίδα Ξάνθης 42-32

Ώρα 16:46 Σε ενα τεταρτο ξεκινα και ο αγώνας της Ευκαρπίας με τον Λευκιππο

Ώρα 17:02 Έναρξη αγωνα σε Ευκαρπία και β μερους σε Πολύγυρο σε ενα κλειστο χωρλις θερμανση.

Ώρα 17:17 Τέλος τριτης περιόδου στην Χαλκιδική. Η Ασπίδα δείχνοντας ποσο καλή ομάδα ειναι και αδικεί τον εαυτο της κανει come back και περνα μπροστα. Τελος τρίτου δεκαλέπτου Πολύγυρος – Ασπίδα Ξάνθης 58-61

Ώρα 17:18 Τέλος περιόδου στην Ευκαρπία. Ο Λευκιππος κανει καλο παιχνιδι και ειναι μπροστά. Τελος πρώτου δεκαλέπτου Ευκαρπία-Λευκιππος 15-16

Ώρα 17:45 Μεγαλη ευκαιρια για την Ασπιδα να καθαρισει το ματς 17″ πριν το φιναλε. Δυο βολες ο Κουτσογιαννης με το σκορ στο 82-84

Ώρα 17:46 Ημίχρονο στην Ευκαρπία. Ο Λευκιππος δεν αντεξε και εμεινε πισω στο σκορ. Τελος δεύτερου δεκαλέπτου Ευκαρπία-Λευκιππος 38-31

Ώρα 17:47 Δεν μπορούσε να υπαρξει χειροτερο σεναριο στον Πολύγυρο. Το σκορ εγινε 85-84 αφού ο Κουτσογιαννης ειχε 0/2 βολες και εκανε γκολ φαουλ σε παικτη του Πολύγυρου.

Ώρα 17:49 Τέλος αγώνα στην Χαλκιδική. Αδοξο φινάλε για την Ασπιδα. Τελικό αποτέλεσμα Πολύγυρος – Ασπίδα Ξάνθης 86-84

Ώρα 17:55 Στην Τουμπα εχουμε ημίχρονο με την ΜΕΝΤ να προηγειται 45-30 της Καλαμαριάς.

Ώρα 18:02 Εναρξη β’ μερους στην Ευκαρπία αλλά και Κομοτηνή

Ώρα 18:20 Τέλος τρίτης περιόδου στην Ευκαρπία. Ο Λευκιππος  παρακολουθει από κοντά το σκορ και βρισκεται στο -8. Τελος πρώτου δεκαλέπτου Ευκαρπία-Λευκιππος 55-47

Ώρα 18:22 Τέλος περιόδου στην Κομοτηνή. Ο ΓΑΣ χάνει απο τα Μουδανια. Τέλος πρώτου δεκαλέπτου ΓΑΣ Κομοτηνή- Μουδανια 17-18

Ώρα 18:46  Τέλος αγώνα στην Ευκαρπία. Δεν τα κατάφερε απέναντι στην πρωτοπόρο ο μαχητικός Λεύκιππος. Τελικό αποτέλεσμα Ευκαρπία-Λεύκιππος 74-68

Ώρα 18:48 Ημίχρονο στην Κομοτηνή. Μινι εκπληξη μεχρι στιγμής με τα Μουδανια να είναι μπροστά στο σκορ ακόμα.  Τελος δεύτερου δεκαλέπτου ΓΑΣ Κομοτηνή- Μουδανιά 32-33

 

Ωρα 18:55 Θυμίζουμε ότι χορηγος της μετάδοσης είναι ο όμιλος Μουταφίδη (ΠΑΜ Ε.Π.Ε. και ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε.) ένας από τις μεγαλύτερους ομίλους που δραστηριοποιούνται στην εισαγωγή και διανομή υψηλής ποιότητας μηχανημάτων, εργαλείων και λοιπών ειδών βιομηχανικού εξοπλισμού και εξοπλισμού συνεργείων στην Ελλάδα.  

Ωρα 15:34 Τα μέλη της εταιρείας διαθέτουν πολύτιμη πείρα  καθώς δραστηριοποιούνται σε αυτό το χώρο από το 1970. Προϊόντα της έχουν διατεθεί σε εκατοντάδες πελάτες μας .Η ΠΑΜ Ε.Π.Ε. &  ΣΥΝ+ΕΡΓΟ Ε.Π.Ε. στεγάζονται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 2000 τ.μ., σε μία από τις κεντρικές οδούς της Θεσ/νίκης. Διαθέτουν 15 άτομα υπαλληλικό προσωπικό και  5 οχήματα για την κάλυψη των αναγκών τoυς και την εξυπηρέτηση πελατών.

Ωρα 19:01 Χορηγός είναι επίσης  το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος» (Χαριλάου Τρικούπη 25, Κομοτηνή). Σύμφωνα με το λεξικό διεκπεραιώνω σημαίνει ότι «ολοκληρώνω ό,τι χρειάζεται, προκειμένου να φέρω σε πέρας και να ρυθμίσω συνολικά μια αποστολή ή μια υπόθεση». Αυτό ακριβώς ήρθε να κάνει σε όσους δεν έχουν τον χρόνο ή θέλουν να αποφύγουν την ταλαιπωρία του να στηθούν στην ουρά και να τρέξουν προσωπικές τους υποθέσεις ή ακόμα και για να πληρώσουν ένα λογαριασμό το γραφείο «Διεκπεραιώσεις Ιωάννης Παπαδόπουλος».

Ωρα 19:08 Στο γραφείο μπορείτε να εξυπηρετηθείτε για υποθέσεις που αφορούν το Υπουργείο Μεταφορών (Μεταβιβάσεις, Κατάθεση Πινακίδων, Άρση Ακινησίας, Αντικατάσταση Πινακίδων, Ανανέωση Διπλώματος, Έκδοση Διπλώματος Νέου Τύπου), μπορείτε να πληρώσετε όλους τους λογαριασμούς σας ακόμα και αν έχουν λήξει ή αν θέλετε να πληρώσετε μέρος του ποσού, μέσω του συστήματος i-bank pay spot της Εθνικής Τράπεζας. Επίσης το γραφείο αποτελεί επίσημο συνεργάτη της εταιρίας μεταφράσεων Speakt, η οποία κάνει απλές και επικυρωμένες μεταφράσεις σε 35 γλώσσες. Τέλος μπορείτε να εκτυπώσετε οποιοδήποτε παράβολο εύκολα και γρήγορα, ενώ το γραφείο μπορεί να σας βοηθήσει να συμπληρώσετε οποιαδήποτε αίτηση. Για όλες τις υπηρεσίες, ακόμα και για τους λογαριασμούς, μπορείτε να πληρώσετε είτε με μετρητά, είτε με τη χρεωστική ή την πιστωτική σας κάρτα. Περισσότερα με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ωρα 19:12 Χορηγός της σημερινής μετάδοσης είναι ακόμα η Σχολή Οδηγών «Ραφτόπουλος», το οποίο βρίσκεται στην Ξάνθη από το 1965 και παρέχει την πιο εξειδικευμένη εκπαίδευση στους υποψήφιους οδηγούς. Παρέχει επίσης όλες τις υπηρεσίες για την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου, μοτοσυκλέτας ΑΜ, Α1, Α2, Α, φορτηγού και λεωφορείου (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 19:19 Κοντά μας, ανάμεσα στους χορηγούς της μετάδοσης, είναι και τα Ορθοπεδικά και Ιατρικά Είδη «Χατζηεφραιμίδης». Λειτουργούν στην πόλη της Ξάνθης από το 2000 και δραστηριοποιούνται στον τομέα της υγείας. Ανταποκρίνονται στις ανάγκες των ατόμων και απευθύνονται σε αυτή με κύριο μέλημα την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση τους, ενώ διαθέτει και online κατάστημα (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες)

Ωρα 19.24 Συνεχίζουμε τους χορηγούς μας με το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”, που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός για όλες τις εποχές, 11 χιλιόμετρα μόνο από τον Βόλο. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ωρα 19:29 Τέλος χορηγός της μετάδοσης θα είναι και η ασφαλιστική εταιρεία MetLife και ο συνεργάτης της Κώστας Καραγιάννης (τηλέφωνο 6977154969), χρηματοοικονομικός και ασφαλιστικός σύμβουλος ζωής, εξειδικευμένος σε αθλητικά προγράμματα για ερασιτεχνικά σωματεία και προγράμματα υγειας αθλητών. Διαθέτοντας 150 χρόνια εμπειρίας, και για πάνω από 50 χρόνια στην Ελλάδα, η MetLife διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στον σχεδιασμό καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της υγείας, προσωπικών ατυχημάτων, ασφαλιστικής προστασίας, των συντάξεων και των αποταμιευτικών λύσεων παγκοσμίως. Την Εταιρία αναγνωρίζουν και εμπιστεύονται εκατομμύρια ασφαλισμένοι σε όλον τον κόσμο, καθώς και περισσότερες από 90 από τις 100 κορυφαίες του FORTUNE 500®  που δραστηριοποιούνται στις Η.Π.Α. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 19:33 Θυμίζουμε ότι είχαμε νωρίτερα ήττες εκτός έδρας για τις δυο ομάδες της Ξάνθης, την Ασπίδα και τον λεύκιππο.

Ώρα 19:38 Και έχουμε εύκολη νίκη για τον ΓΑΣ στην Κομοτηνή. Έληξε ο αγώνας με τους γηπεδούχους στο δεύτερο ημίχρονο να κάνουν παράσταση για έναν ρόλο και να φτάνουν στην διαφορά στους 20 πόντους. Τελικό αποτέλεσμα: ΓΑΣ Κομοτηνή- Μουδανιά 76-56