Volley League: Καταγγέλλουν «μπλόκο» στους φίλους του Ολυμπιακού στο (άδειο) «Μ. Παρασκευόπουλος» οι Πειραιώτες

 

Την είσοδο των φίλων του Ολυμπιακού στο Κλειστό Γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» στην Αλεξανδρούπολη απαγόρευσε ο τοπικός αστυνομικός διευθυντής.

Αυτό καταγγέλλουν ηλεκτρονικά έντυπα που πρόσκεινται στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, που διαρρέουν και φωτογραφίες με το (μισο)άδειο γήπεδο στον αγώνα Κυπέλλου.

«Οι περίπου 100 φίλοι των ερυθρόλευκων που φορούσαν διακριτικά, βρέθηκαν από κοντινές περιοχές του Έβρου προκειμένου να παρακολουθήσουν την ομάδα τους κόντρα στον Εθνικό για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, ωστόσο αυτό δεν κατέστη τελικά δυνατό», σχολιάζουν.

Η απόφαση, εφόσον αληθεύει, προκαλεί απορίες γιατί αφενός δεν είχε εκδοθεί κάποια απαγόρευση μετακίνησης (και αν εκδόθηκε, κάτι τέτοιο δεν είχε γίνει γνωστό), αφετέρου δεν είχε συμβεί κάτι αντίστοιχο στον αγώνα του πρωταθλήματος τον Δεκέμβριο, όταν οι ερυθρόλευκοι είχαν πολυπληθή κερκίδα σε γεμάτο γήπεδο.

Αυτή τη φορά το γήπεδο ήταν μισοάδειο, οι οπαδοί του Ολυμπιακού αν μη τι άλλο θα έδιναν λίγο χρώμα στην εξέδρα, αλλά η είσοδός τους φέρεται να απαγορεύθηκε….