ΕΠΣ Ξάνθης: Με μικρές αλλαγές η κατανομή των αξιωμάτων στο νεοεκλεγέν Δ.Σ.

Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη η πρώτη συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης και έγινε η κατανομή των αξιωμάτων, που πάντως δεν έχει πολλές διαφορές από το απερχόμενο ΔΣ.

Πρόεδρος παραμένει ο Γιώργος Πανίδης, α’ αντιπρόεδρος ο Γιώργος Τριάντης, β’ αντιπρόεδρος ο Χρύσανθος Ζουρνατζίδης, γενικός γραμματέας ο Γιάννης Δαλακούρας και ταμίας ο Χακάν Ισμέν Ογλού.

Οι μόνες διαφοροποιήσεις είναι ότι αναπληρωτής γενικός γραμματέας αναλαμβάνει ο Θανάσης Κατσαρός (στο απερχόμενο ΔΣ ήταν ο Νίκος Λεσκόφτσης που δεν έβαλε αυτή τη φορά υποψηφιότητα) ενώ θεσπίζεται και θέση αναπληρωτή ταμία, την οποία ανέλαβε ο Γιάννης Παπατζής, από τα νέα μέλη του Δ.Σ.

Απλά μέλη θα είναι όπως και στο προηγούμενο Δ.Σ. ο Γιάννης Πιστόλας και τα νεοεκλεγέντα μέλη Ειρήνη Γαλαχουσίδου, Νορή Ογλού Χασάν και Γιώργος Κερμενίδης (ως γνωστόν δεν διεκδίκησαν την επανεκλογή τους οι Γ. Γκούρτσας, Γ. Γουναρίδης ενώ δεν εξελέγη ο Αντώνης Κουτσουρλής).

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΕΠΣ Ξάνθης, κατά την συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 19 Φεβρουαρίου και ώρα 18:00 συνήλθε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.

Αναλυτικά το νέο σώμα έχει ως εξής:
Πρόεδρος: Γεώργιος Πανίδης
Αντιπρόεδρος Α’ : Γεώργιος Τριάντης
Αντιπρόεδρος Β’ : Χρύσανθος Ζουρνατζίδης
Γενικός Γραμματέας: Ιωάννης Δαλακούρας
Ταμίας: Χακάν Ισμέτ Ογλού
Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας: Αθανάσιος Κατσαρός
Αναπληρωτής Ταμίας: Ιωάννης Παπατζής
Μέλη: Πιστόλας Ιωάννης, Γαλαχουσίδου Ειρήνη, Νορή Ογλού Χασάν, Κερμενίδης Γεώργιος